Ege Postası
Geri

Türetken devam Türsen yönetime

Karşıyaka'nın divan kurulu toplantısında 2007 yılından bu yana görevi yürüten Tahir Türetken yeniden başkanlığa seçildi.Yönetime vefat eden Memduh Kayıra'nın yerine Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Cihan Türsen'in girmesi karlaştırıldı.
Türetken devam Türsen yönetime
Haberler / Spor
22 Şubat 2013 Cuma 22:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka'nın divan kurulu toplantısında 2007 yılından bu yana görevi yürüten Tahir Türetken yeniden başkanlığa seçildi.

Kulüp binasının altındaki Tenis Cafe'de düzenlenen toplantıya 81 divan üyesi katıldı. Toplantıda kulüp yönetimi de divana mali tablo ve Karşıyaka Stadı projesiyle ilgili rapor sundu. Yönetime hem Örnekköy hem de Karşıyaka Stadı projesinde destek kararı alan divan üyeleri, altyapıya daha çok önem verilmesini tavsiye etti. Konuşmaların ardından yapılan oylamada Tahir Türetken başkanlığındaki divan yönetimi 2 yıllığına yeniden yetki aldı. Yönetime vefat eden Memduh Kayıra'nın yerine Cihan Türsen'in girmesi karlaştırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası