Ege Postası
Geri

Ukrayna’da yıldırım can alıyor

Ukrayna’da, son günlerde yıldırım düşmesi sonucu, çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Can kaybının artması üzerine Ukrayna Olağan Üstü Haller Servisi halkı yağmurlu havalarda dikkatli olmaları hususunda uyardı.Son olarak Vinnitskaya...
Ukrayna’da yıldırım can alıyor
Haberler / Dünya
13 Haziran 2013 Perşembe 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ukrayna’da, son günlerde yıldırım düşmesi sonucu, çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Can kaybının artması üzerine Ukrayna Olağan Üstü Haller Servisi halkı yağmurlu havalarda dikkatli olmaları hususunda uyardı.
Son olarak Vinnitskaya Bölgesi’nde 68 yaşındaki bir çoban düşen yıldırım nedeniyle hayatını kaybetti. Aynı bölgede 5 Haziran’da ise 28 yaşındaki erkek işçi ve 38 yaşındaki bir kadın yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Öte yandan geçtiğimiz günlerde; Jitomir Bölgesi’nde de 2 kişi yıldırım çarpması sonucu yaşamını yitirmişti.
Bugün ise Çernigiv Bölgesi'nde mesken ve ahırlara yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangınlarda ise maddi hasar meydana geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası