Ege Postası
Geri

Ünlüler Çeşme'ye akın etti

Galatasaray'ın iki başarılı ismi Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, tatilde de birbirlerinden ayrılmıyor. Pop müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu, Alaçatı Wyndy Beach’te konser verdi. Sahnede 3 saat kalan Doğulu, uzun süre alkışlandı. Çeşme’de tatiline devam eden Çağla Şikel'in iyice zayıfladığı görüldü.
Ünlüler Çeşme'ye akın etti
Haberler / İzmir
30 Haziran 2013 Pazar 09:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yaklaşık 3 haftadan bu yana Çeşme ile Bodrum arasında 'mekik dokuyan' iki arkadaşın aralarından su sızmıyor. Aya Yorgi Koyu’nda Marrakech Beach Club’da eğlenen iki futbolcu uzun süre yattıkları şezlongdan kalkmadı. Bol sohbet eden Selçuk İnan ile Burak Yılmaz, genç kızların da ilgi odağı oldu. Bir süre daha tatile devam edecek olan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’a diğer futbolcu arkadaşları eşlik ediyor.

KENAN DOĞULU'DAN ALAÇATI'DA 3 SAATLİK KONSER

Denizin üzerine kurulan platformda sahneye çıkan Kenal Doğulu, yerinde hiç durmadı. Kenan Doğulu 1500 kişinin izlediği konserde eski ve yeni birçok şarkısını söyledi.
Kenan Doğulu, "Her yaşın bir güzelliği var" adlı parçada minik hayranlarını sahneye aldı. Doğulu küçük misafirleriyle izleyenlere şarkılarını söylerken, onlarla dans etti. Kenan Doğulu, "Yeni müzik grubum" diyerek minikleri gösterdi. 

"HER YER TAKSİM HER YER DİRENİŞ"

Kenan Doğulu, Taksim Gezi Parkı'nda çıkan olaylara ilişkin izleyenlerin 'Her Yer Taksim Her Yer Direniş' sloganlarına gitarıyla eşlik etti. İzleyiciler Doğulu ile beraber '10'uncu Yıl Marşı' ve 'Gençlik Marşı'nı hep beraber söyledi.

ÇAĞLA ŞİKEL BİR DERİ BİR KEMİK KALDI

Şarkıcı Emre Altuğ ile evli olan 2 çocuk annesi sunucu ve model Çağla Şikel’in verdiği kilolar dikkat çekti. Aşırı kilo veren ve artık kemikleri sayılan Şikel, Çeşme’de bikinili görüntülendi. Oğlu Uzay Altuğ ile birlikte Ilıca Otel’in auqa parkında zaman geçiren ve havuza giren Çağla Şikel’in kaburga kemikleri ortaya çıktı. Çağlı Şikel, oğlu Uzay’la sık sık havuza girdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası