Ege Postası
Geri

Vali Toprak'tan müdahale açıklaması!

İzmir Valisi Mustafa Toprak Twitter’dan yaptığı açıklamada, ses kaydı eylemlerine polisin kanun sınırları içerisinde güvenliği sağlamak için müdahalede bulunduğu ifade etti. İzmir Valisi Mustafa Toprak Twitter’dan yaptığı açıklamada, ses kaydı eylemlerine polisin kanun sınırları içerisinde güvenliği sağlamak için müdahalede bulunduğu ifade etti.
Vali Toprak'tan müdahale açıklaması!
Haberler / İzmir
27 Şubat 2014 Perşembe 11:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI -  İzmir’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği ileri sürülen telefon konuşmaları ile Urla'da HDP ilçe binasının açılışı sırasında çıkan olayları protesto etmek için iki gündür
toplanan ve eylem yapan gruba polis müdahale etti.Müdahalenin ardından gözaltılarda yaşandı.
 
İzmir Valisi Mustafa Toprak Twitter’dan yaptığı açıklamada, polisin kanun sınırları içerisinde güvenliği sağlamak için müdahalede bulunduğu ifade etti.
 
"İKİNCİ ELİ SOPALI VAKASI MI'"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Vali Toprak’ın gerçekleşen eylemlere müdahale ile ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “ Demokratik hak kullanımı adı altında şiddet yapılması, kargaşa çıkarılması, vatandaşımıza ve mallarına zarar verilmesi asla demokrasi olamaz. Nereden gelirse gelsin barışı, huzuru, birlik ve beraberliği bozmaya hedefleyen şiddet hareketleri karşısında net tavır almak gereklidir. Şiddet hareketlerini görmezden gelip, gerçek olmayan bir şekilde polise yönelik istifham oluşturan haberleri yapmak ve yaymak kabul edilemez. Polis kanuni sınırlar içerisinde; şiddet hareketlerini, tahrip ve zararları önlemek ve vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için vardır. Eylemcilerin ortaya koydukları şiddet hareketlerinin, çevreye ve işyerlerine verdikleri zarar ve tahriplerin gölgelenmesi asla kabul edilemez.” 

3 KİŞİ SERBEST

İzmir'de, akşam saatlerinde gösterici yapan ve gözaltına alınan 22 kişiden 3'ünün ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Gözaltında tutulan 19 kişinin ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi. Gözaltına alınan bazı kişilerin eylem sırasında bazı kişilerin ise eylemden sonra Alsancak'ta kafelerde otururken gözaltına alındığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası