Ege Postası
Geri

Yamanlar yine zirvede

2013 SBS Okul puan ortalamaları İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlendi. Okulların orta öğretime yerleştirme (OYP) puan ortalamalarına göre 480.727 puan ortalaması ile Gaziemir Özel Yamanlar Hüseyin Göktanır Ortaokulu İzmir Birincisi olurken, Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu 448.657 puan ortalaması ile İzmir Üçüncülüğünü elde etti. İzmir’in ilk onunda Özel Yamanlar Eğitim Kurumlarının beş Ortaokulu yer aldı.
Yamanlar yine zirvede
Haberler / Güncel
25 Ağustos 2013 Pazar 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir ilinde yer alan 662 ilköğretim okulunun sıralamasında ilk 19 özel okullardan oluşurken, ilk 50 okul içinde 11 devlet okulu yer aldı.
Özel Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap “Okullarımız 7 yıldır puan ortalamasında il birinciliğini kaptırmıyor. Bu yılda ilk onda beş ilkokulumuz yer aldı. Okullarımızın kazandığı bireysel başarılarının yanında, kitlesel başarılar da okullarımızın kalitesini ortaya koyuyor.”dedi. Bu başarılarının temelinde takım ruhunun olduğunu söyleyen Sebahattin Kasap, her türlü teknolojiyi planlı bir şekilde kullanan sahasında uzman öğretmenler, hedeflerini belirlemiş öğrenciler ve eğitime önem veren veliler sayesinde Yamanların Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer aldığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası