Ege Postası
Geri

Halı şeklindeki paketlerden kaçak sigara çıktı

Osmaniye'de polisin gerçekleştirdiği operasyonda, bir aracın zulasında halı şeklindeki paketlerin içinden 100 bin TL değerinde kaçak sigara çıktı.Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...
Halı şeklindeki paketlerden kaçak sigara çıktı
Haberler / Güncel
24 Ağustos 2013 Cumartesi 16:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Osmaniye'de polisin gerçekleştirdiği operasyonda, bir aracın zulasında halı şeklindeki paketlerin içinden 100 bin TL değerinde kaçak sigara çıktı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen ve yurda kaçak yollardan getirilen sigaranın batı illerde pazarlanmak üzere Osmaniye üzerinden götürüleceği bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine harekete geçen kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekibi, ilin giriş ve çıkış noktalarında tedbirler alarak uygulamalara başladı. Kadirli otoban turnikelerinde yapılan uygulama sırasında, şüphe üzerine Behçet T. (32) yönetimindeki 06 AD 1026 plakalı kapalı kasa kamyonet durduruldu. Araçta yapılan detaylı aramada, halı rulosu şeklinde tasarlanmış ve halı kaplanmış özel bölmelere gizlenmiş 15 bin 270 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.

Birçok suçtan kaydı olduğu belirlenen Behçet T. gözaltına alındı. El konulan kaçak sigaranın yaklaşık değerinin 100 bin lira olduğu bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası