Ege Postası
Geri

Yayıncılık fuarında teknolojinin son ürünleri tanıtılıyor

Uluslararası Yayıncılık Fuarı (IBC) 2013, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da kapılarını açtı. Bin 750 firmanın katıldığı fuarda yayıncılık ve iletişim teknolojisi alanında yeni ürün ve hizmetler tanıtılıyor.80 bin kişinin katılmasının...
Yayıncılık fuarında teknolojinin son ürünleri tanıtılıyor
Haberler / Dünya
13 Eylül 2013 Cuma 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uluslararası Yayıncılık Fuarı (IBC) 2013, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da kapılarını açtı. Bin 750 firmanın katıldığı fuarda yayıncılık ve iletişim teknolojisi alanında yeni ürün ve hizmetler tanıtılıyor.

80 bin kişinin katılmasının beklendiği IBC 2013 fuar organizasyonu, yayıncılık sektöründe dünyanın kalbinin attığı yer olarak kabul ediliyor. Fuara Türkiye’den televizyon yayın müdürleri ve teknik sorumlularının yanı sıra alanında uzman birçok Türk firması yetkilileri katılıyor.

RAİ kongre ve fuar merkezinde yapılan fuar içerik üretimi, yönetim ve dağıtımı konularında uzmanlaşmış firmaları bir araya getirdi. Fuarda, televizyon yayını için gerekli olan montaj aletleri, bilgisayar donanımlı reji odaları, kameralar, ışık sistemleri, ses cihazları, naklen yayın araçları, mobil araçlar, uydu antenlerinin yanı sıra sanal stüdyoları görmek mümkün.

Fuarda tanınmış firmaların ürünlerinin yanı sıra piyasaya yeni giren şirketlerin geliştirdikleri ürünler dikkat çekti. Fuarın bu yıl en çok ilgi çeken ürünlerinden biri de kablosuz yayın araçları idi. Özellikle savaş, yangın ve kitlesel hareketlerde görüntüleri 100 metreden 10 bin metreye kadar canlı olarak aktaran araçlar ajansların ve televizyon şirketlerin ilgisini çekti. Bunun yanında 3D ve 5D stüdyolar da ilgi gördü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası