Ege Postası
Geri

Yıldırım, 3 Ocak’ta start veriyor!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 3 Ocak Cuma günü İzmir’e gelerek seçim çalışmalarına başlayacağını açıkladı. Yıldırım, seçim kampanyasında polemiğe girmeyeceğini belirterek, “Bizim kavgacı bir üslubumuz yok” dedi.
Yıldırım, 3 Ocak’ta start veriyor!
Haberler / Yerel Politika
30 Aralık 2013 Pazartesi 19:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI -  Eski Adalet Bakanı Ahmet Kahraman'ın cenaze törenine katılan AK Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, milletvekilleri ve parti yöneticileriyle toplantı yaptı. Yıldırım, seçim kampanyası ve ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağına ilişkin şöyle konuştu:
"Önümüzdeki Cuma günü İzmir'e geliyoruz. Artık ağırlıklı olarak İzmir'de çalışmalarını sürdürecegiz. İzmir'de çalışmaya ilk nereden başlayacağımızı ve herşeyi Cuma günü açıklayacağım. İlçe belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle ilgili de saha çalışmaları ve kanaat önderleriyle çalışmaları devam ediyor. Partimizden aday olmak isteyen 200'e yakın aday adayımız var. Aday adaylarımızla teker teker görüşülüyor. Aşağı yukarı bir noktaya geldi. Önümüzdeki günlerde daha net bir sonuç görmüş olacağız."
Yıldırım, Konak Belediye Başkan adaylığı için Milletvekiil İlknur Denizli'nin aday gösterilip gösterilmeyeceğinin sorulması üzerine de şunları söyledi:
"Kesin olan hiç birşey yok. CHP tarafından mevcut başkan, AK Parti'den de biz büyükşehir belediye başkan adayı olarak ilan edildik. MHP de büyükşehir ve bazı ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Tüm partilerde ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları devam ediyor."


POLEMİĞE GİRMEM

Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile nasıl bir seçim rekabeti yaşanacağına ilişkin soruya ise, "Gayet seviyeli bir seçim kampanyası olacak. Bizim kavgacı bir özelliğimiz yok. İşimize bakacağız. Yapmak istediklerimizi, projelerimizi anlatacağız. Bunun dışında başka bir polemiğe girmeyi düşünmüyoruz" yanıtını verdi.
Yıldırım, Başbakan Erdoğan'ın Manisa programlarının ardından İzmir'den ayrılırken havalimanında halka seslenirken programa katılmamasıyla ilgili de "Yengem vefat ettiği için maalesef programa katılamadım. Gayet coşkulu yoğun bir katılım olmuş. İzmirliler ve hemşehrilerim uğurlama münasabetiyle akın akın gittiler ve büyük destek verdiler. Kendilerine ve teşkilatımıza teşekkür ederim" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası