Ege Postası
Geri

Yıldırım'a sürpriz destek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarını resmen başlattı. Yıldırım’ın gün boyu süren temaslarında yanından biran olsun ayrılmayan bir kişi dikkat çekti. Gölgesi gibi Yıldırım’ın peşinde giden kişinin küçük kardeşi İlhami Yıldırım olduğu ortaya çıktı. Kardeş Yıldırım’ın seçim sürecinde ağabeyinin yanından ayrılmayacağı ve aktif görev alacağı öğrenildi.
Yıldırım'a sürpriz destek!
Haberler / Yerel Politika
7 Ocak 2014 Salı 17:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Onur ÇAKIR / EGEPOSTASI – AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bugün İzmir Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ege Sanayici ve İşadamları Derneği ve Ege İhracatçılar Birliği’ni ziyaret etti.

ADIM ADIM TAKİP
Yıldırım’ın yoğun temasları sırasında AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir, Basın Müşaviri Ömer Günaydın eşlik etti. Ekip yer alan ve Yıldırım’ı gölgesi gibi takip eden bir kişi ise dikkat çekti. Bu kişinin Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı, Yıldırım’ın küçük kardeşi İlhami Yıldırım olduğu ortaya çıktı. Ağabeyinin yanından biran olsun bile ayrılmayan kardeş Yıldırım’ın seçim sürecinde İzmir’de olacağı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası