Ege Postası
Geri

Yozgat Özel Şifa Hastanesi, personeli piknikte buluştu

Yozgat’ın ilk ve tek özel hastanesi olan ve yaklaşık 300 çalışanı ile Yozgat’ın sağlık ve ekonomik anlamda gelişmesine büyük katkı sağlayan Özel Şifa Hastanesi, çalışanlarıyla piknikte buluştu. Çamlık Milli Parkı'nda düzenlenen...
Yozgat Özel Şifa Hastanesi, personeli piknikte buluştu
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat’ın ilk ve tek özel hastanesi olan ve yaklaşık 300 çalışanı ile Yozgat’ın sağlık ve ekonomik anlamda gelişmesine büyük katkı sağlayan Özel Şifa Hastanesi, çalışanlarıyla piknikte buluştu. Çamlık Milli Parkı'nda düzenlenen pikniğe personeller aileleriyle birlikte katılırken hastane yönetimi, personelleriyle birlikte tam kadro pikniğe katıldı. Yozgat Özel Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Op.Dr. Nazmiye Şentürk ve Op.Dr. Erdal Cahit Topçu personellerle birlikte stres attı.

    Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Doğan, sağlık alanında vatandaşlar kaliteli hizmet vermenin gayreti içinde çalışan personelle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğan, "Hastane personelimiz gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yapmak için büyük gayretler gösteriyor. Bizde yönetim olarak, bu piknikle; personelin hem kaynaşmasını hem de moralini artırmakla birlikte, güzel bir gün geçirip, stres atmasını ve gönüllerince eğlenmesini istedik." dedi.

    Piknikte personele et kavurma ve çiğ köfte ikramı yapıldı. Yakılan ateşte mısır gözlendi. Daha sonra hastane personeli müzik eşliğinde halay çekerek eğlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası