Ege Postası
Geri

Zeybekci’den reklam filmi

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için çekilen reklam filmi sosyal medyayı salladı. Aynı zamanda sinemalarda da gösterimine başlanan kısa film, 1 milyondan fazla kişiye ulaştı, büyük beğeni topladı. Yüzbinlere ulaştı
Zeybekci’den reklam filmi
Haberler / Yerel Politika
6 Şubat 2019 Çarşamba 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin, Cumhuriyet Meydanı, Konak Meydanı, tarihi Kemeraltı Çarşısı, Kordon, Bostanlı Sahili gibi şehrin simge alanları başta olmak üzere, merkez ve dış ilçelerde gerçekleştirilen reklam filmi çekimleri yaklaşık iki gün sürdü. Filmde, oyuncuların yanı sıra çok sayıda İzmirli vatandaş da doğal oyuncu olarak rol aldı.

DUYGUSAL ŞİİR

Güneşin doğumu ve İzmir’in aydınlanmasıyla başlayan reklam filminde Nihat Zeybekci’nin seslendirdiği duygusal şiir de izleyenlerden tam not aldı. Her yaştan, her düşünceden insana hoşgörü ikliminde bir ahenkle dokunan Nihat Zeybekci, vatandaşların sevinçlerini paylaşan, dertlerine derman olan samimi ve doğal yapısıyla gönüllere girdi.

İZLENME REKORU

Sosyal medyaya verildikten kısa bir süre sonra büyük beğeni toplayan reklam filmi adeta ilgi ve paylaşım rekoru kırdı. Film, 24 saat gibi kısa bir sürede 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Reklam filmi sinemalarda da gösterime girdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası