Ege Postası
Geri

Delican'dan mevkidaşlarına 'meydan' çağrısı

Askeri kalkışmanın yaşiandığı ilk saatlerden beri Konak Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, sosyal medya aracılığıyla CHP ve MHP il başkanlarına Konak Meydanı'na gelip konuşma yapma çağrısında bulundu. AK Parti İl Başkanı Delican'dan
Delican'dan mevkidaşlarına 'meydan' çağrısı
Haberler / Yerel Politika
18 Temmuz 2016 Pazartesi 12:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - İzmir'de darbe karşıtı binlerce kişi Konak Meydanı’nda 'demokrasi nöbeti' adı altında bekleyişlerini sürdürüyor.

Askeri kalkışmanın yaşandığı ilk saatlerden beri Konak Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte nöbet tutan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, sosyal medya aracılığıyla CHP ve MHP il başkanlarına Konak Meydanı'na gelip konuşma yapma çağrısında bulundu.

Delican Twitter'dan şu ifadeleri kullandı;

"Konak Meydanı'nda her partiden vatandaşımız Demokrasi Nöbeti tutuyor.Düşünün, bu kalkışma eğer amacına ulaşsaydı ne Ankara'da ne de İzmir'de seçilmiş bir belediye başkanı görevinin başında olmayacaktı.Millet olarak çok büyük bir badire atlattık. Bunun için Cenabı Allah'a şükrediyorum.Ben buradan CHP ve MHP İl Başkanlarını Konak Meydanı'na konuşma yapmaya davet ediyorum.Şimdi; bundan sonra neler yapılabileceğini belirlemek için bir gündem açalım ve bunu İzmirliler olarak konuşalım."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası