Ege Postası
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Uğurlar olsun' Sancar Baba
Hüseyin Günlü
YAZARLAR
16 Ağustos 2021 Pazartesi

'Uğurlar olsun' Sancar Baba

Ünlü iş adamı merhum Sakıp Sabancı’nın, “Onu İzmir’in kedileri bile tanır. İzmir’de hangi taşı kaldırsanız onunla karşılaşırsınız.” sözünden daha güzel bir söz, İzmir’in toplum gönüllüsü sevgili Sancar Maruflu’yu anlatamaz.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesinden lisans, Ankara SBF Basın Yayın Yüksek Okulundan yüksek lisans diploması bulunan Sancar Maruflu, İzmir’i Sevenler Platformu başta olmak üzere 18 sivil toplum derneğinin  Başkanlığını yürütüyordu..

1983’de İzmir’de bir ilk’e imza atarak HİŞDAŞ Medyapol Halkla İlişkiler şirketini kurmuştu. Yarım asra yakın meslek yaşamında,  siyasi partilerin, belediyelerin,  uluslararası ve ulusal şirketlerin, yüzlerce temel atma, tanıtım ve açılış törenlerinin organizasyonla-rını düzenleyerek büyük bir başarı elde etmişti. 

İzmir’in gelişmesine, kültürüne, sanatına, sporuna gönül verenleri gelecek kuşakların belleklerine taşımak için her sene bıkıp usan- madan anma günleri düzenleyen İzmir’in vefa abidesi sevgili San-car Maruflu İzmirliler seni unutmayacak.  

Geride unutulmaz anılar bırakarak sonsuzluğun yolculuğuna çıkan, herkesin gönül dostu, yüreği İzmir sevgiyle dolu gazeteci yazar sevgili Sancar Baba için sözün bittiği yer, Berkant’ın kuşaktan ku-şağa dillerden düşmeyen, “Samanyolu” şarkısıdır…

“Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek / Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek / Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek./ Dudaklarımdan yıllarca düşmeyecek…”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası