Ege Postası
Geri

"Dersimiz: Atatürk"e öğrencilerden büyük ilgi

10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası çeşitli etkinliklerle devam ederken Karabağlar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi (KARBEM) de anlamlı bir programa imza attı.
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Kasım 2014 Pazar 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Turgut Özakman’ın senaryosunu yazdığı ve Atatürk’ün hayatını konu alan “Dersimiz: Atatürk” adlı film KARBEM öğrencilerine izletildi. Cumartesi ve pazar günü olmak üzere iki seansta gösterilen filme öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Ata’mızın mirasını yaşatacağız
Filmin ardından oldukça duygulandıklarını belirten KARBEM öğrencileri Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın kahramanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ettiler. Öğrenciler ayrıca,  Ortadoğu’da yaşanan çatışmalar karşısında Atatürk’ün “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” sözünün daha da anlam kazandığına dikkat çekerek Laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni bize emanet eden Atatürk’ün bu mirasını yaşatma sözü verdiler.

Çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz
Öğrencilerin filme karşı gösterdikleri ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirten Sosyal İşler Müdürlüğü ve KARBEM yetkilileri de bundan sonra da Karabağlar’da bu tür etkinliklere devam edeceklerini ifade ettiler. Yetkililer, öğrencileri sınavlara hazırlamanın yanında onların bilgi ve becerilerini artırmaları, sosyal, kültürel etkinliklere katılmaları ve aktif bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olabilmek için bu tür programların fayda sağlayacağını söylediler.  
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası