Ege Postası
Geri

10 kiloluk sazanlar tezgahta

İznik Gölü’nün bereketlerinden olan sarı balıklar tezgahta yerini aldı. Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir balıkçı tezgahına 10 kiloluk sarı balıklar koydu. Sarı balığın kilosu ise 12 lira.     Sezonun açılmasından...
10 kiloluk sazanlar tezgahta
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İznik Gölü’nün bereketlerinden olan sarı balıklar tezgahta yerini aldı. Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir balıkçı tezgahına 10 kiloluk sarı balıklar koydu. Sarı balığın kilosu ise 12 lira.

    Sezonun açılmasından sonra ağların atıldığı İznik Gölü’nde dikkat çekici büyüklükte balıklar da çıkmaya başladı. Geçen hafta itibari ile balıkçıların tezgahında satışa başlayan yayın balığından sonra sarı balıklar da tezgahtaki yerini buldu.

    Orhangazi Zeytinciler ve Balıkçılar Çarşısı’nda faaliyet gösteren Serbest Balıkçılık sahibi Uğur Serbest, hafta sonu taze sarı balıkları tezgahta satmaya başladı. Kiloları değişik olan sarı balıkların en ağırı ise 10 kilo geldi. Uğur Serbest, bu sezonun bereketli geçmesini beklediklerini, sarı balığın kilosunun satış fiyatını ise 12 lira olarak açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası