Ege Postası
Geri

AK Parti Bayraklı'dan muhtarlarla zirve

AK Parti Bayraklı Teşkilatı kordonda düzenlediği kahvaltıda Bayraklı’nın muhtarları ile buluştu. Muhtarların sorunlarının dinlenildiği kahvaltıya İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema ve İlknur Denizli’ de katıldı.
AK Parti Bayraklı'dan muhtarlarla zirve
Haberler / Yerel Politika
23 Eylül 2013 Pazartesi 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kahvaltı sonunda tek tek söz alan muhtarlar kendi mahallelerindeki sıkıntılarını AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan ve Milletvekillerine ileterek çözüm bulunmasını istedi. Muhtarların genellikle ortak sorunları TEDAŞ, Emniyet ve okulların bakımsızlığı oldu. Programla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Bayraklı İlçe Bakanı Ali Aslan muhtarların bir mahalle için Belediye Başkanı niteliğinde olduğunu ve mahallerin sorunlarını muhtarlarla koordineli çalışarak çözeceklerini ifade etti. İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise Bayraklı’ ya yapılacak olan Şehir Hastanesine dikkat çekerek Hastanenin Bayraklı’ da bir çok şeyi değiştireceğini belirtti. Bunun yanı sıra AK Parti olarak vatandaşın oyunu değil gönlünü almaya çalıştıklarını vurgulayan Ulema İzmir’ de de önce gönül almaya çalışacaklarını söyledi. Programla ilgili son olarak değerlendirmede bulunan isim İlknur Denizli oldu. Denizli, Bayraklı’ nın sorunlarının bugünün sorunu olmadığını uzun yıllardan beri süregelen problemler olduğunu belirterek Bayraklı’ nın iyi bir yerel yönetimle İzmir’in prestij mekanı olabilecek potansiyelde olduğunu söyledi. Ayrıca muhtarlarda gerçekleştirilen bu organizasyondan çok memnun olduklarını belirterek İlçe Başkanı Ali Aslan’a teşekkürlerini iletti.

'MUHTARLARLA DAHA SIK BULUŞACAĞIZ'

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan muhtarların kendileri için çok önemli olduğunu belirterek mahallelerdeki sorunları muhtarlar sayesinde tespit ettiklerini ve çözüm noktasında da muhtarlar ile koordineli bir şekilde çalışacaklarını söyledi. Aslan sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Muhtarlar mahallenin Belediye Başkanı niteliğine sahip. Mahalledeki her türlü sorundan ve çözümünden sorumlu kişiler. Biz Bayraklı’ da Mahallerdeki sorunları en aza indirmek istiyoruz. Bunun için Muhtarlarla daha sık bir araya gelip istişare halinde olacağız. ‘’ diye konuştu.

'HERKESİN GÖNLÜNÜ KAZANACAĞIZ'
İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da AK Parti olarak iktidarlık süresi boyunca herkesin oyundan önce gönlünü kazanmaya çalıştıklarını ifade etti ve şöyle devam etti: ‘’ Biz şuana kadar din, dil, ırk ayırmaksızın herkese eşit mesafede olduk. Herkesin gönlünü kazanmaya çalıştık. İzmir’ de de bu böyle olacak. İzmir’i aldığımızda herkese eşit mesafede olarak her kesimin çıkarlarını gözeteceğiz. Ayrıca biz devletle vatandaş arasında sıkışmayan bir muhtarlık sistemini benimsiyoruz. Milletvekilleri olarak muhtarlarımızla yakın ilişkiler kurup sorunların çözümünde onların sesi olmaya çalışacağız. ‘’ diye konuştu. Bunun yanı sıra Bayraklı’ ya yapılacak olan Şehir Hastanesine de değinen Ulema : ‘’ Bayraklı’ ya yapılacak olan Şehir Hastanesi’ nin toplam yatırım bedeli 1 milyar 638 milyon ve 2 bin 60 yatak kapasiteli. Bu Hastane Projesi Bayraklı’ da bir çok şeyi değiştirecek. Bayraklı’ da yeni istihdam alanı oluşacak. Biz hükümet olarak İzmir’in sağlık eksikliğini bu Hastane ile bitireceğiz. ‘’ diyerek konuşmasını noktaladı.

'GELECEK İÇİN HAYALLERİMİZ VAR'
Bayraklı’ nın coğrafi konum ve fiziki şartlar olarak özel ama sahipsiz, bakımsız bir semt olduğunu belirten İzmir Milletvekili İlknur Denizli ise Bayraklı’ nın iyi bir yerel yönetimle İzmir’in en prestijli İlçesi olabileceğini belirtti. Denizli bunun yanı sıra Bayraklı’nın sorunlarına değinerek : ‘’ Bayraklı’ nın sorunları bugünün sorunları değil. Yıllardan beri ihmaller sonucu süregelmiş ve bir türlü çözüm üretilememiş sorunlar. Bayraklı’ da kentsel anlamda geniş bir planlama yapılmalı. Ancak bir kentin ekonomisi uygun değilse orada kentsel dönüşümde mümkün olmuyor. Biz 35 proje ile kentimize enerji katmaya çalışıyoruz. Çünkü çocuklarımız ve torunlarımız için hayallerimiz var. Bu hayalleri gerçekleştirmenin tek yolu yerel yönetimlerdeki başarıdan geçiyor. ‘’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası