Ege Postası
Geri

Engin: Denizli ilk defa çevreci oldu!

CHP İzmir İ Başkanı Ali Engin, Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Yamanlar bölgesine yapmayı düşündüğü katı atık bertaraf tesisine yönelik ‘ Ne Kocaoğlu ne de CHP başaramayacak’ çıkışı yapan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’yi hedef aldı.Engin, “Denizli ilk defa çevreci oldu.Karayolları arazisi satılıyor AVM’lere, Mavişehir’de 17 bin metrekare satıldı. Alsancak Stadı için TOKİ’yle protokol yapılırken, taş ocaklarına ruhsatlar verilirken neredeyd? Buralara müdahale etseydi ya…” dedi.
Engin: Denizli ilk defa çevreci oldu!
Haberler / Yerel Politika
23 Eylül 2013 Pazartesi 11:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, katıldığı bir televizyon programında çöp krizine yönelik açıklamalarda bulundu.İl Başkanı Engin, Karşıyaka Yamanlar bölgesine yapılmasını düşünülen katı atık bertaraf tesisine yönelik ‘ Ne Kocaoğlu ne de CHP başaramayacak’ çıkışı yapan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’yi hedef aldı. Engin, “Bu tesis bir yere olacak. Hatta 2,3 yere…Bu çöp tesis Avrupa’da kent merkezlerinde var. Çöp fabrikası artık bunlar.Enerji elde ediliyor. İstihdam sağlanıyor. Sıfır kirlilik... Yakılıyor yüzde 5 atık kalıyor. Kimyasal tehlikede ortadan kalkıyor. Denizli ilk defa çevreci oldu.Karayolları arazisi satılırken AVM’lere, Mavişehir’de 17 bin metrekare satılırken nerede kaldı Denizli’nin çevreciliği….Buraya müdahale etseydi ya…Alsancak Stadı için TOKİ’yle protokol yapılırken, taş ocaklarına ruhsatlar verilirken neredeydi'Karaburun konusunda da tam değil çalışmaları. 'Kısmi olarak değerlendirmeler yapılsın' diyormuş... Sonradan herhangi bir partiye intikal edenler Etruğrul Bey’de de öyle oldu, önce çok şey yaparlar kraldan kralcı olurlar oradan gönderildiklerinde pişmanlık ve zor durumda kalma durumu yaşayabilirler. Kraldan çok kralcı olmamak gerek. İzmir’e kötülük yapıyorlar. Geciktiriyorlar. Kenti çöp sorunu halletmeyen bir kent EXPO’ya nasıl aday olacak. Popülizm yapılmamalı.Yaptırmam müdürlüklere siyasi baskı kurarım seçimde Kocaoğlu çöp sorunu çözemediği için sıkıntı yaşar mantığı yanlış. Bu siyasetin modası geçti” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası