Ege Postası
Geri

Makam kapısını söktüreceğim

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy ilçedeki muhtarlarla, Tepe Restoran’da düzenlenen kahvaltıda buluştu. Gaziemir’de yer alan 16 mahallenin biri dışında muhtarların tümünün katıldığı kahvaltılı toplantıda projelerinden bazılarını açıklayan Demirsoy’un söylemleri oldukça dikkat çekiciydi.
Makam kapısını söktüreceğim
Haberler / Yerel Politika
22 Eylül 2013 Pazar 09:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MUTLAKA MUHTARLARA DANIŞACAĞIM

İZMİR - 
Gaziemir’in muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelen CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy seçilmesi durumunda uygulayacağı projelerin ve gerçekleştireceği icraatların bazılarını açıkladı. Gaziemir’in tüm sorunlarını bildiğini, her sokağının ihtiyaçlarını tespit ettiğini belirten Demirsoy; “Davetimi kırmayıp buraya gelen siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizler halkımızın ilk başvurduğu makamın temsilcilerisiniz. Halkımızın istek ve sorunlarını çok iyi biliyorsunuz. İlçemiz için tasarlığımız projeleri hayata geçirmeden mutlaka sizlerle paylaşacağım. Çünkü halka ve muhtarlara danışılmayan projelerin başarılı olacağına inanmıyorum” dedi.

ÖNERİLERE HERZAMAN AÇIĞIM

İmardan ulaşıma, Sarnıç Bölgesi’nin ‘2-B’ sorunundan Aktepe-Emrez Bölgesi’nin ‘kentsel dönüşüm’ projelerine, istihdam sorunundan sosyal yaşama kadar birçok konu ilgili açıkladığı projeleri muhtarlar tarafından ilgiyle karşılanan Demirsoy “Gaziemir halkı her alanda en güzel, en iyi şeyleri hak ediyor. Bana hizmetle ilgili vereceğiniz önerilere her zaman açığım. Başkan seçildikten sonra da bu şekilde devam edecek. Aday gösterilip başkan seçildiğim takdirde ilk talimat makam kapısını söktürtmek için olacak.” şeklinde konuştu.

SENİNLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

Toplantıya katılan muhtarlar tek tek söz alarak Gaziemir ve Yüksel Demirsoy ile ilgili düşüncelerini açıkladılar. Gaziemir’de 8 yıl CHP İlçe Başkanlığı yaptığı dönemden Yüksel Demirsoy’u iyi tanıdıklarını söyleyen muhtarlar kendisiyle bir gönül bağlarının olduğunu belirttiler. Demirsoy’un yıllardır sürekli kendilerini ziyaret ettiğini, görüş alışverişinde bulunduğunu söyleyen muhtarlar “aday adaylığı kendisine ve tüm Gaziemir’e hayırlı olsun. Çalışkanlığıyla, halkın içinde olmasıyla ve bizlere verdiği değerle kendisini iyi tanırız. Projelerini bizlerle paylaşmasından ve bizlere danışmasından dolayı kendisine teşekkür ederiz. Başkan seçildiği takdirde de böyle olacağından eminiz.” şeklinde konuştular. Konuşmaların ardından Demirsoy günün anısına muhtarlara Atatürk rozeti hediye etti.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI
Aktepe Mahallesi Muhtarı Adnan Keleş, Atatürk Mahallesi Muhtarı Salih Siviş, Beyazevler Mahallesi Muhtarı Adem Ketenci, Binbaşı Reşat Bey Mahallesi Muhtarı Ramazan Bıçakçı, Dokuz Eylül Mahallesi Muhtarı Mustafa Tosun, Emrez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dağdeviren, Fatih Mahallesi Muhtarı Kazım Caner, Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Ay, Gazikent Mahallesi Muhtarı Yaşar Şen, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hayrettin Hamzaoğlu, Irmak Mahallesi Muhtarı Metin Balcı, Menderes Mahallesi Muhtarı Muhittin Mert, Sevgi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Dereboylu, Yeşil Mahallesi Muhtarı Tevfik Kaner, Zafer Mahallesi Muhtarı Nuri Erdem.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası