Ege Postası
Geri

Ali Talak Çiğli'nin her yerinde

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, hem muhtar ziyaretlerinde bulundu hem de Çiğli halkıyla bir araya geldi. Çiğli için hazırladığı projeleri anlatmadan önce sorunları dikkatle dinleyen Talak, “Çiğli büyüyor. Büyük Çiğli için büyük projelerimiz var” dedi
Ali Talak Çiğli'nin her yerinde
Haberler / Yerel Politika
21 Eylül 2013 Cumartesi 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çiğli’yi karış karış bilen Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğli halkı ve muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Uğur Mumcu, Küçük Çiğli, Esentepe, Evka-5 ve Atatürk Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret eden Talak, hem muhtarların sorunlarını dinledi hem de istişarelerde bulundu. Ziyaretlerin yanı sıra halkla da sohbet eden Talak, öncelikli olarak muhtarlar ve halkı dinledi, daha sonra Çiğli’de hayata geçireceği hizmetleri anlattı. Talak, Çiğli’nin 450 bin nüfusa ulaşacağını ve büyük Çiğli için büyük projelerinin olduğunu söyledi.

TALAK MUHTARLARI VE HALKI DİNLİYOR

Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Hüseyin Kalkan’ı ziyaret eden Talak, muhtarlara nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve muhtarların bölgede yaşanan sorunları en iyi bilen kişiler olduğunu söyledi. Uğur Mumcu Mahallesi’nde pek çok eksiklik olduğunu kaydeden Kalkan ise, “Uğur Mumcu Mahallesi’nde eksiğimiz çok. Sosyal açıdan da yetersiziz. Sokaklarımız tehlikeli. Aday olacak kişinin iyi hizmetler vermesi gerekiyor. Size başarılar diliyorum. Umarım başarılı olursunuz. Kendiniz anlatmadan önce ilk beni dinlediniz bu beni şaşırttı. Demek ki Çiğli’ye emek vereceksiniz” dedi. Talak ise, “Mahallenin sorununu en iyi muhtarlar bilir. Tabii ki önce sizi dinleyeceğim. Biz Çiğli’yi kucaklayacağız ve güzel işler yapacağız. Herkes daha iyi hizmet vermek için aday oluyor” diye konuştu.

“GENEL SEÇİMİN ANTRENMANI”

Uğur Mumcu Mahallesi’nin ardından Küçük Çiğli Mahalle Muhtarı Halit Pazarcı’ya ziyarette bulunan Talak, burada da ilgiyle karşılandı. Ziyarette, mahallenin sorunlarını dinledikten sonra Çiğli için ortaya koyduğu hedeflerinden bahseden Talak, “Çiğli büyüyor. Büyük Çiğli için büyük projelerim var. Partinin neferi gibi çalışacağız. Bu seçim, genel seçimin antrenmanı” ifadelerini kullandı. Talak, daha sonra Esentepe Mahalle Muhtarı Canan Bedia Tireli’yi de ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Tireli, bu dönem Talak’la birlikte güzel işler yapmak istediğini belirtti. Talak ise, ekip ruhu ile Çiğli için tek yumruk olup Çiğli’yi daha iyi konuma getirmek istediklerini söyledi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası