Ege Postası
Geri

Çöp tartışmalarına AK Parti İzmir İl Başkanlığı da katıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka Yamanlar bölgesinde yapmak istediği katı atık bertaraf tesisine yönelik sert duruşuyla gündeme oturan İzmir Milletvekili İlknur Denizli’ye AK Parti İzmir İl Başkanlığı’ndan tam destek geldi. İl Başkanlığı sosyal medyada '#Karşıyaka’da çöplük istemiyoruz’ hashtagiyle kampanya başlattı.
Çöp tartışmalarına AK Parti İzmir İl Başkanlığı da katıldı
Haberler / Yerel Politika
20 Eylül 2013 Cuma 17:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka’ya yapılması planlanan çöp tesisi konusunda ‘Ne Kocaoğlu ne de CHP başaramayacak’ çıkışıyla sert bir duruş sergileyen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’ye AK Parti İzmir İl Başkanlığı’ndan tam destek geldi. İl Başkanlığı resmi Twitter adresinden attığı tweetlerle , hem Denizli’ye destek çıktı hem de ‘#Karşıyaka’da çöplük istemiyoruz’ hashtagiyle sosyal medyada kampanya başlattı.

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katı atık bertaraf tesisi yapmak istediği Karşıyaka Yamanlar’daki bölgede yaptığı incelemeler sonrası, tesise sert bir şekilde karşı çıkmış ve; “Ne Kocaoğlu ne de CHP başaramayacak’ çıkışı yapmıştı. Denizli’nin Yamanlar’a yönelik çıkışı sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu , ‘Denizli’nin iddiaları hem çok komik hem de gerçek dışı’ kontrası yaparken,tesisin Yamanlar’da yapılmasına karşı çıkan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak da Denizli’yi Karşıyaka Belediyesi’nin kullanarak siyaset yapmakla suçlamıştı. AK Partili vekil Denizli, Karşıyaka Belediye Başkanı Durak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu üçgende tesis tartışmaları alevlenirken, AK Parti İzmir İL Başkanlığı da topa girdi. İl Başkanlığı Twitter'da  “ Karşıyaka çöplük olmayacak.İzmir Büyükşehir Belediyesi , İzmir’in akciğeri olan, kentin oksijen ve su kaynağı Yamanlar’ı çöplük yapamaz. Milletvekilimiz İlknur Denizli’nin başlattığı mücadeleyi destekliyoruz” diye tweet attı. Ayrıca ‘#Karşıyaka’da çöplük istemiyoruz’ hashtagiyle kampanya başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası