Ege Postası
Geri

AK Parti Güzelbahçe o adayı konuşuyor

Siyasete AK Parti’de başlayan ancak 2010 yılında partiden ayrıldıktan sonra Türkiye Partisi’ne geçip ‘AK Partili değilim’ vurgusu yapan Hakan Yıldırım’ın başvurularının son gününde partiye yeniden dönüp Güzelbahçe Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu da yapması teşkilat içinde homurdanmalara neden oldu. Yıldırım, “Yadırganacak yerde değil. Siyasete başladığım yerdeyim. Dün sağda bulunup bugün solda olanlardan, soldan sağa geçenlerden değilim.Bilgi birikimimin deneyimimi partim ve ilçe için kullanacağım” dedi.
AK Parti Güzelbahçe o adayı konuşuyor
Haberler / Yerel Politika
27 Kasım 2013 Çarşamba 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ â€“ AK Parti Güzelbahçe’de Belediye Başkan aday adayı olan  Hakan Yıldırım’ın geçmiş dönemlerde ‘AK Partili değilim’ vurgusu yapması teşkilat içinde homurdanmalara neden oldu.

AK PARTİLİ DEĞİLİM!
Siyasete AK Parti’de başlayan, partisi tarafından Güzelbahçe’de 2009 yılında aday gösterilmeyen 1 yıl sonra da Türkiye Partisi’ne geçip İl başkanlığı görevi yapan Yıldırım, 2010 yılında sosyal medyada kendisine ait Facebook sayfasında “Milliyetçiyim MHP’li değilim.Cumhuriyetçiyim CHP’li değilim.Elhamdülillah Müslümanım AK Partili değilim.Türküm Türkiye Partiliyim”  ifadelerini kullanmıştı.



TEŞKİLATTA RAHATSIZLIK YARATTI
AK Parti’de başvurularının son gününde AK Parti’ye yeniden üye olup,belediye başkan aday adaylığı başvurusu da yapan Yıldırım’ın 2010 yılında AK Parti’den ayrıldıktan sonra gerek sosyal medyada gerekse de yakın çevresine ‘AK Partili değilim’ vurgusu yapması  teşkilat içinde homurdanmalara neden oldu.

YADIRGANACAK YERDE DEĞİL SİYASETE BAŞLADIĞIM YERDEYİM
Siyasete AK Parti’de başladığını ve tekrardan partiye dönmekten mutlu olduğunu ifade eden Yıldırım, “Siyasete AK Parti’de başladım.Siyasetin konjonktürel sürecinde Türkiye Partisi’nin kurucu il başkanlığını yaptım. Bulunduğum yer de ya tam bulunurum yada hiç bulunmam. Görevi en iyi şekilde yaptım. Türkiye Partisi süreci olmadı. Konjonktürel olarak ülkenin gittiği noktada duracağımız yeri iyi belirleyip ülkeye İzmir’e ve ilçemize hizmet etmek zorundayım. Yadırganacak yerde değil. Siyasete başladığım yerdeyim. Dün sağda bulunup bugün solda olanlardan, soldan sağa geçenlerden değilim.Bilgi birikimimin deneyimimi partim ve ilçe için kullanacağım. Bu dönem Güzelbahçe’de başarılı olacağız.Bizlere göre siyaset hak adına halka hizmettir. 100 araçlık konvoyla partiye hem üye oldum hem başvuruda bulundum. Güzelbahçe’de seçim kazanmak isteniyorsa benim aday gösterilmem doğru olur” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası