Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de Genel Merkez o ilçelere atama yaptı!

AK Parti İzmir’de revizyon yapılan 5 ilçede Genel Merkez yeni görevlendirmeyi yaptı.
AK Parti İzmir'de Genel Merkez o ilçelere atama yaptı!
Haberler / Yerel Politika
13 Ekim 2014 Pazartesi 23:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Teşkilatı'nda, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası başlatılan revizyon kapsamında  ilçe başkanı ve yönetiminin istifası alınan Gaziemir,Urla, Seferihisar, Narlıdere ve Güzelbahçe'de Genel Merkez yeni görevlendirmeyi yaptı.

Atama bekleyen Gaziemir,Urla, Seferihisar ,Güzelbahçe ve Narlıdere'de İl Başkanlığı ve koordinatör vekillerin çalışmaları sonrası öne çıkan isimler Pazartesi günü Ankara’ya çağrıldı. AK Parti Genel Merkezi'nde saat 17:00’de başlayan mülakatlar gece geç saatlere kadar sürdü. Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu yapılan görüşmelerin ardından atanan isimleri tebliğ etti.

İŞTE ATANAN İSİMLER
Seferihisar- Hamit Nişancı
Güzelbahçe -Oğuz Tabaoğlu
Urla- Safiye Özcan Çiçek
Gaziemir- Hüseyin Uzun
Narlıdere- Aslan Bilgi

UZUN DEVAM ETTİ
Gaziemir'de mevcut başkan Hüseyin Uzun göreve devam ederken, yerel seçim sürecinde İzmir Milletvekili, eski Bakan Binali Yıldırım'ın AK Parti rozeti taktığı Hamit Nişancı, Seferihisar teşkilatının yeni başkanı olmuş oldu.Nişancı parti tarafından yerel seçimlerde Seferihisar Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti.Urla'da ise avukatlık yapan, yerel seçimlerde meclis üyesi adayı gösterilen ancak seçilemeyen  Safiye Çiçek yeni başkan oldu. Güzelbahçe’de teşkilat, 2011’de ilçe yönetimine giren daha sonra istifa eden işadamı Oğuz Tabaoğlu'na emanet edildi.Yerel seçimlerde Narlıdere Belediye Başkan aday adayı olan Aslan Bilgi, Narlıdere ilçe başkanlığına atandı.


Atanan isimlerin genel merkezin adayı olarak olağan kongrede tek aday olarak seçime girmesi bekleniyor.

KİMLER ÇAĞRILDI'
Güzelbahçe’den Cem Kavur, Vasfi Çakıroğlu ve Oğuz Tabaoğlu, Gaziemir’den Serdar Muçay, Yılmaz Akın,Hüseyin Uzun, Narlıdere’den Kadir Bekar, Aslan Bilgi,Seferihisar'dan Hamit Nişancı, Serdar Kısa ve Cafer Gülpınar, Urla’dan Safiye Özcan Çiçek,Zeki Hızır ve Selahattin Küpeli Ankara’ya çağrılan isimler olmuştu.

BAYRAKLI DAHA SONRA
İlçe başkanı ve yönetiminin istifası alınan bir başka ilçe olan Bayraklı için genel merkeze henüz kimsenin çağrılmadığı öğrenildi. Daha önce ilçe başkanı ve yönetiminin istifası alınan Karşıyaka'da yeniden Kerem Ali Sürekli atanmıştı. Milletvekilliğini düşünen Sürekli, kongrede aday olmayacak.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası