Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de atama bekleyen ilçeler görüşme odasında!

Ak Parti İzmir’de ilçe başkanı ve yönetiminin istifası alınması sebebiyle atama bekleyen Gaziemir,Urla, Seferihisar, Güzelbahçe ve Narlıdere için Genel Merkez’de mülakat var. Bu ilçelerden çağrılan isimler saat 17:00'da görüşme odasına girdi.
AK Parti İzmir'de atama bekleyen ilçeler görüşme odasında!
Haberler / Yerel Politika
13 Ekim 2014 Pazartesi 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Teşkilatı’nda olağan kongre takvimi işlerken, revizyon yapılan ilçelere yönelik çalışmalarda devam ediyor. Atama bekleyen Gaziemir, Urla, Seferihisar, Güzelbahçe ve  Narlıdere için Genel Merkez’de mülakatlar başladı. İl başkanlığı ile koordinatör vekillerin yaptığı çalışma sonrası  öne çıkan isimler Ankara’ya çağrıldı.

Ankara'ya giden isimler saat 17:00 itibariyle Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun karşısına geçecek. Mülakat sonrası ece geç saatlerde atamaların gerçekleşmesi bekleniyor.Atanacak isimler genel merkezin adayı olarak olağan kongrede tek aday olarak seçime girecek, genel seçim sürecinde milletvekili aday adayı olamayacak.

KİMLER ÇAĞRILDI'
Güzelbahçe’den Cem Kavur, Vasfi Çakıroğlu ve Oğuz Taboğlu, Gaziemir’den Serdar Muçay, Yılmaz Akın, Narlıdere’den Kadir Bekar, Aslan Bilgi,Seferihisar'dan Hamit Nişancı, Serdar Kısa ve Cafer Gülpınar, Urla’dan Safiye Özcan Çiçek,Zeki Hızır ve Selahattin Küpeli’nin Ankara’ya çağrıldığı öğrenildi.


BAYRAKLI DAHA SONRA
İlçe başkanı ve yönetiminin istifası alınan bir başka ilçe olan Bayraklı için genel merkeze henüz kimsenin çağrılmadığı öğrenildi. Daha önce ilçe başkanı ve yönetiminin istifası alınan Karşıyaka'da yeniden Kerem Ali Sürekli atanmıştı. Milletvekilliğini düşünen Sürekli, kongrede aday olmayacak. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası