Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de temayül kaldığı yerden

AK Parti İzmir’de Genel Merkez tarafından istifası istenen Ömer Cihat Akay’ın yerine atanacak il başkanını belirlemeye yönelik temayül süreci yeniden başladı. Sabah saatlerinde koordinatör vekiller İzmir’e geldi. Vekiller 3 gün boyunca görüşmelerini sürdürecek. AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, “Teveccüh edilen dillendirilen isimler dahil olmak üzere pazartesiye kadar görüşmelerimizi tamamlayıp İzmir’den ayrılacağız. Temayül kriterlerden bir tanesidir.Temayülde çıkan sonucun nihai karar olması söz konusu değil.İsimlerin yazılı olduğu zarflar henüz açılmadı” dedi.
AK Parti İzmir'de temayül kaldığı yerden
Haberler / Yerel Politika
14 Haziran 2014 Cumartesi 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından görevlendirilen koordinatör milletvekilleri Mehmet Yüksel ile Salih Koca, İzmir İl Başkanı'nı belirlemek için sürdürdükleri çalışmalara yeniden start verdi. Sabah saatlerinde kente gelen Yüksel ve Koca, 3 gün boyunca görüşmelere devam edecek.Koordinatör Milletvekilleri, 3 gün boyunca belediye başkanları, meclis üyeleri,teşkilat yöneticileri , STK başkanlarının dışında geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve üç gün süren temayülde isimleri ön plana çıkan partililerle görüşecek.

AKAY GÖRÜŞMEYE ÇAĞRILDI
Sabah saatlerinde başlayan görüşmelerde şu ana kadar, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, eski  il Başkanı Ömer Cihat Akay, Buca Belediye Başkan  adayı Cemil Şeboy, Seferihisar Belediye Başkan adayı Hamit Nişancı, Anadolu Birliği Onursal Başkanı Koçali Al gibi isimler koordinatör vekillerle görüşme gerçekleştirdi.

TEVECCÜH EDİLEN İSİMLERLE GÖRÜŞECEĞİZ
Devam eden temayülle ilgili açıklama yapan koordinatör milletvekili Mehmet Yüksel, “ Biz en doğru bilgiyi toplayıp Genel Merkeze ulaştıracağız. Herkesi dinleyip en doğru bilgiyi aktarmakla görevliyiz. Görüşme talep eden bir çok isim var. Herkesle görüşmek istiyoruz. Katılım çok iyi. Değişik kesimlerden görüşme talepleri var. Teveccüh edilen dillendirilen isimler dahil olmak üzere pazartesiye kadar görüşmelerimizi tamamlayıp  İzmir’den ayrılacağız”dedi.

TEK KRİTER TEMAYÜL DEĞİL
Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşen üç günlük görüşmelerde teşkilat mensuplarının il başkanı olarak görmek istedikleri isimleri yazdıkları formların zarflarda durduğu ve henüz açılmadığını ifade eden Yüksel, “Temayül kriterlerden bir tanesidir. Temayülde çıkan sonucun nihai karar olması söz konusu değil. Pek çok kriter daha var. Gerekli değerlendirmeler yapılacak”dedi.

İZMİR DAHA İYİ HİZMETİ HAK EDİYOR
İzmir’in daha iyi hizmeti hak ettiğini ifade eden Yüksel, “  Denizli bunu başardı İzmir’de başarabilir. Olması gereken yer bu değil. Dünya’ya açılan bir pencere gibi İzmir…Şehircilik anlamında çok daha iyi yerlerde olması gerek”ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası