Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'in en istikrarlı ismi:12 yıldır il yöneticisi!

AK Parti İzmir il yönetim kurulu üyesi Kemal Erim, partinin kurulduğu 2002 yılından beri aralıksız il yönetimlerinde yer alarak önemli bir istikrar ve başarıya imza attı.Parti teşkilatlarında çok sevilen bir isim olam Erim, “2002’den beri bütün yönetimlerde yer almamın nedeni tüzük ve yönetmeliğe çok hakim olmam herhalde...Bir de hırsım beklentim olmadı. Dava adamıyım ben”dedi.
AK Parti İzmir'in en istikrarlı ismi:12 yıldır il yöneticisi!
Haberler / Yerel Politika
22 Mayıs 2014 Perşembe 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti’nin kurulduğu 2002 yılından bu yana İzmir teşkilatında il başkanları, onlarca vekil ve yüzlerce ilçe başkanı geldi geçti, bir tek o isim değişmedi. İl yönetim kurulu üyesi olan Kemal Erim, 2002’de AK Parti’ye üye oldu ve siyasete başladı. Erim, aynı yıl İsmail Katmerci’nin ardından il başkanlığı koltuğuna oturan Ali Aşlık’ın başkanlığında girdiği il yönetim kurulunda aralıksız olarak 12 yıldır görev yapıyor. Aşlık’tan sonra sırasıyla Aydın Şengül, Ömür Kabak ve mevcut il başkanı Ömer Cihat Akay’ın ilk döneminde il sekreterliği görevini yürüten 50 yaşındaki Erim, yönetim kurullarına 4 kez kongreyle 3 kez de atamayla girdi.


ERİM: DAVA ADAYIM
Parti teşkilatlarında çok sevilen bir isim olam Erim, “Okumayı araştırmayı çok seviyorum. 2002’den beri bütün yönetimlerde yer almamın nedeni tüzük ve yönetmeliğe çok hakim olmam herhalde...Bir de hırsım beklentim olmadı. Dava adamıyım ben. Siyasete Ak Parti ile başladım. Her zaman partim için çalıştım. Partime uzun yıllar hizmet etmek istiyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası