Ege Postası
Geri

CHP İzmir’de ‘eskilerden’ ikinci buluşma!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yıllarca görev almış CHP'li eski meclis üyeleri ikinci kez bir araya geldi.30 Mart’ta kapanan il genel meclisinde görev almış isimlerinde katılımıyla gerçekleşen ikinci toplantıda İzmir örgütünde yaşanan aksaklıklar,Cumhurbaşkanlığı seçimi,tüzük ve kongre süreçleri masaya yatırıldı. Toplantılara öncülük eden isimlerin başında gelen Kadir Sinan “Önümüzdeki süreçte toplantıların ardından konuşulanlar derlenip toparlanacak ve sonuç bildirgesi oluşturulacak" dedi.Öte yandan ilk toplantıda kurulan sekreteryaya Mahmut Esat Arslan ve Hakkı Berksu katıldı.
CHP İzmir’de ‘eskilerden’ ikinci buluşma!
Haberler / Yerel Politika
22 Mayıs 2014 Perşembe 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan CHP’li eski meclis üyeleri ikinci kez bir araya geldi. Kadir Sinan’ın çağrısıyla geçtiğimiz günlerde bir araya gelen ve yerel seçim sonuçları ile partinin gidişatını masaya yatıran ‘eskiler’ ikinci toplantısını yine Balçova Kaya Termal Otel’de gerçekleştirdi. İkinci toplantıya 30 Mart yerel seçimlerinde kapanan il özel idarede görev yapan meclis üyeleri de katıldı.Toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.

"Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyelerinden özel toplantı!"Haber için tıklayınız



NELER KONUŞULDU'
Toplantılara öncülük eden isimlerin başında gelen Kadir Sinan, il genel meclisinde görev yapan isimlerinde katıldığı ikinci buluşma hakkında şunları söyledi“ Biz geçen toplantımızı sadece eski büyükşehir meclis üyeleriyle yaptık. İkinci toplantımız da il genel meclis üyeleri de yer aldı. Toplantıda yer alan isimler kendi bölgeleri,ilçeleri hakkında bilgi verirken partinin genel işleyişiyle ilgilide görüşlerini aktardı. İzmir örgütünde, partide  yaşanan aksaklıklar konuşuldu. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde neler yapılabileceği,tüzükte yapılması gereken değişiklikler, parti içinde yapılan haksızlıklar, kongre süreci konusunda görüşler geldi. Üçüncü toplantımıza ilçelerde geçtiğimiz dönem görev yapan meclis üyelerini de davet edeceğiz. Önümüzdeki süreçte toplantıların ardından konuşulanlar derlenip toparlanacak ve sonuç bildirgesi oluşturulacak.Bu bildirgeyi ilgili yerlerle de paylaşacağız.Sekretaryamıza il genelden de iki arkadaşımızı dahil ettik. Ben,Uğur Yelekli, Salih Küçükbayrak ve Tahsin Çuhadar’dan oluşan sekretaryada Mahmut Esat Arslan ve Hakkı Berksu da yer alacak”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası