Ege Postası
Geri

AK Parti'den CHP'ye 'kooperatif' tepkisi: Organize işler!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBETON’un garantör olarak yer aldığı kooperatiflerle sözleşmeleri tek taraflı feshetti. Sözleşmenin tek taraflı feshedilmesi üzerine  AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan tepki gösterdi. Kaya açıklamasında, " Hep yaptıkları gibi, İzmirli hemşehrilerimizi yine yarı yolda bıraktılar. Çeyrek asırdır olduğu gibi, İzmir'imizi yine parti içi iktidar savaşlarına, koltuk kapma oyunlarına, kişisel egolara ve ihtiraslara kurban ettiler. Bu başarısızlığın başında da, ortasında da, sonunda da CHP var! Her zaman olduğu gibi, CHP varsa beceriksizlik var" dedi.  İnan ise, "İzmir'de Çiftlik Bank'ı, Jet Fadıl'ı aratmayan büyük bir dolandırıcılık hikayesi CHP'nin Örnekköy Kooperatifi... Failler, başroller belli. CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve yancıları… Mağdur? Yine maalesef İzmir... Organize İşler! Sülün Osman oldu Sülün Şenol. Ya da Banker Mahir… Çakma Bakan…" dedi.
AK Parti'den CHP'ye 'kooperatif' tepkisi: Organize işler!
Haberler / Yerel Politika
24 Temmuz 2024 Çarşamba 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir’de tartışmalara neden olan ve İZBETON’un garantör olarak yer aldığı kooperatif modeliyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İZBETON, süresinde tamamlanmayan inşaatlarla ilgili kooperatiflere sözleşme feshi yazısını yolladı.

Sözleşmenin tek taraflı feshedilmesi üzerine  AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan tepki gösterdi.

JET FADIL'I ARATMADI...

Organize işler benzetmesi yapan AK Partili İnan İzmir'de Çiftlik Bank'ı, Jet Fadıl'ı aratmayan büyük bir dolandırıcılık hikayesi CHP'nin Örnekköy Kooperatifi... Failler, başroller belli. CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve yancıları… Mağdur? Yine maalesef İzmir... Önce İzmirlilerin parasını topladılar, inşaatları yapmadılar ve bugün kooperatifi feshettiler. Organize İşler! Sülün Osman oldu Sülün Şenol. Ya da Banker Mahir… Çakma Bakan…" dedi. 

"KOLTUK KAPMA OYUNLARINA KURBAN ETTİLER"

AK Partili Kaya ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Yeni bir dönüşüm mümkün, kentsel dönüşümde fark yaratacağız, kooperatiflerle el ele İzmir modeli uyguluyoruz, şehri dirençli yapılarla donatacağız" diyerek yola çıktılar, o dönemki Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımlarıyla şaşaalı temel atma törenleri düzenlediler. İzlediğiniz yöntem yanlış, bu modelin uygulanabilirliği yok, İzmirliler'i kandırmayın, hayal satmayın, gerçekçi olun" dedik, dinlemediler. Peki ne oldu? Gelinen noktada, CHP İzmir İl Başkanı'nın kurucusu olduğu kooperatifle olan sözleşmeyi tek taraflı fesh etme kararı aldılar. Hep yaptıkları gibi, İzmirli hemşehrilerimizi yine yarı yolda bıraktılar. Çeyrek asırdır olduğu gibi, İzmir'imizi yine parti içi iktidar savaşlarına, koltuk kapma oyunlarına, kişisel egolara ve ihtiraslara kurban ettiler. Bu başarısızlığın başında da, ortasında da, sonunda da CHP var! Her zaman olduğu gibi, CHP varsa beceriksizlik var! " ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası