Ege Postası
Geri

AK Partili Kırkpınar'dan Tugay'a tepki: Sözler rafa kalktı

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın açıklamalarına sert tepki göstererek, vatandaşların İzmir’de bırakın vizyon projeleri temel hizmetlerden bile faydalanamadıklarını ifade etti
AK Partili Kırkpınar'dan Tugay'a tepki: Sözler rafa kalktı
Haberler / Yerel Politika
25 Temmuz 2024 Perşembe 15:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın açıklamalarına sert tepki göstererek, vatandaşların İzmir’de bırakın vizyon projeleri temel hizmetlerden bile faydalanamadıklarını ifade etti. Kırkpınar, “Gerçek belediyecilik anlayışından uzak, hizmet nedir bilmeyen bir zihniyetin 25 yıldan beri yönettiği İzmir’de, CHP’li Belediye Başkanları üretmek, hizmet etmek ve yenilerini yapmak yerine ele avuca sığmayan bahaneler üretmeye devam ediyor” dedi.

Kırkpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Özellikle kentsel dönüşüm, alt yapı, ulaşım, su ve kanalizasyon gibi belediyelerin asli görevleri arasında olan hizmetleri yapmayıp sadece işin reklam kısmına odaklanan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmirli vatandaşlarımızı mağdur etmeye devam ediyor. Maalesef 25 yıldır İzmir’i yöneten zihniyet kentsel dönüşüm noktasında bir arpa boyu mesafe kat edemedi. CHP'li Büyükşehir Belediyesine bağlı İZBETON’un, garantör olduğu kentsel dönüşüm projesindeki kooperatiflerle sözleşmeler feshedildi. Böylelikle İZBETON ve doğal olarak Büyükşehir’e güvenerek sözleşme imzalayan 1550 vatandaşımız mağdur edildi.”

“SEÇİM BİTTİ, VERDİKLERİ SÖZLER RAFA KALKTI”

CHP’li Belediye Başkanlarının seçimden önce bol bol vaatte bulunduğuna dikkat Çeken Kırkpınar, “Seçim bitti, CHP her zaman olduğu gibi verdiği sözleri rafa kaldırdı. CHP'li belediyelerin alametifarikası olan çöp, çukur, çamur ve yolsuzluk girdabına vatandaşlarımız tekrar sürüklendi. Devlette devamlılık esastır ilkesi ile hareket edilmesi gerekirken CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı önceki dönem CHP’li Başkan ve yöneticiler tarafından yapılan ve başlatılan çalışmaları durdurarak, İzmir’i ve İzmirli hemşerilerimizi kaderine terk ediyor. Dürüst siyaset ve siyasetçi, verilen sözlerin arkasında durur, partisini bu duruma düşürmez” diye konuştu.

Tugay’ın siyasi yarış sözlerine tepki gösteren Kırkpınar, şöyle devam etti:
“Sırf seçim kazanmak uğruna yapamayacakları sözler verip, adeta milletin aklı ile alay eden bu zihniyet ile siyasi yarış içerisine girmek AK Parti olarak bize utanç verir. 21 Yıldan beri ülkemizi en iyi şekilde yönetmiş, her daim milletimizin ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda çalışma yapmış bulunmaktayız. İzmir’e bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetler ve bundan sonra yapacağımız hizmetler de bunun an bariz örnekleridir. Tıpkı İzmir’in ulaşım sorununa bir türlü çözüm bulamayan bu zihniyete karşı şehrimize kazandırdığımız ve halkımızın hizmetine kesintisiz devam eden İZBAN projemiz gibi…”

Tugay’ın ‘Cumhurbaşkanına oy veren insanlara da hizmet veriyoruz’ yönelik sözlerinin akıl tutulması olduğunu belirten Kırkpınar, “Biz ayıran ve ayrıştıran değil, birleştiren bir siyaset anlayışı ile hareket ediyoruz. Oy versin veya vermesin, demokrasimizin gücüne güç katan her vatandaşımızın başımızın üzerinde yeri vardır. Seçmen bizim veli nimetimizdir. Bizi rakiplerimizden ayıran temel vasfımız budur. Beceriksizlik, iş bilmezlik bunları öyle bir esir almış ki nereye ellerini atsalar orası kuruyor, çöküyor. CHP'nin idare ettiği yerlerde vatandaşlarımız bırakın vizyon projelere temel hizmetlere bile ulaşamıyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası