Ege Postası
Geri

AK Partili Yıldırım’ın yanıtına, CHP’li Özkan’dan kontra!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Adayı Binali Yıldırım, Torbalı ziyareti sırasında Atatürk’ün fotoğrafının AK Parti bayrağıyla kapatıldığı iddialarına Twitter’dan paylaştığı fotoğrafla yanıt verdi. İddiayı sosyal medyada gündeme getiren isimlerden olan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’dan kontra geldi. Özkan, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında “İlk fotoğrafta Mustafa Kemal Atatürk’ün ayakları var ancak 12 saat sonra uydurdukları resimde gözükmüyor, farklılık var. 'Milyon Ali', milyar olsa beş para etmez” dedi. AK Partili Yıldırım’ın yanıtına, CHP’li Özkan’dan kontra!
AK Partili Yıldırım’ın yanıtına, CHP’li Özkan’dan kontra!
Haberler / Yerel Politika
29 Eylül 2015 Salı 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir Adayı Binali Yıldırım'ın kentte  seçim çalışmaları kapsamında Torbalı ziyareti sırasında sosyal medyaya düşen bir fotoğraf tartışma konusu oldu.

YILDIRIM TWİTTER’DAN YANIT VERDİ
Binali Yıldırım Torbalı'daki seçim çalışması sırasında, AK Parti Torbalı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emre Tezcan'ın sahibi olduğu Tezcanlar İnşaat Şirketi'nde mola verdi.  Yıldırım'ın ziyareti sırasında şirketin ofisinde Atatürk fotoğrafının üzerinin AK Parti bayrağıyla kapatıldığı iddia edildi. İddia CHP'li vekiller tarafından sosyal medyada gündeme getirildi. Haber medyada da yer alırken geniş bir yankı buldu, Yıldırım o iddiaya Twitter’dan yanıt verdi.



HESAP VERECEKSİNİZ
AK Parti bayrağının altında Atatürk’ün resminin değil Osmanlı tuğrasının bulunduğunu gösteren fotoğrafı paylaşan Yıldırım; “Asıl siyasete Atatürk'ü alet edenler sizsiniz. Atatürk'ü seven her İzmirliye hesap vereceksiniz!” ifadelerini kullandı.

ÖZKAN’DAN KONTRA!
İddiayı sosyal medyada gündeme getiren isimlerden olan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’dan Yıldırım'a kontra geldi. Özkan, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında Yıldırım’ın iddialara yanıt olarak sosyal medyadan yayınladığı fotoğrafla, Atatürk’ün üstünün AK Parti bayrağıyla örtüldüğünün iddia edildiği fotoğraf arasında fark olduğunu iddia etti.



ÖZKAN: SİYASİ MEVTA OLDU
Özkan, Yıldırım’ın Twitter’dan yayınladığı fotoğrafın görselini kullanarak şunları söyledi;

“Binali Yıldırım İzmir’e geldiğinden bu yana kahraman edasıyla meydanları dolaşıyor. Sırtındaki pelerinle yüksek çatılara çıkıyor ancak atlayarak intihar etti. “Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesi için  mücadele ediyoruz” diyeceksin o sözlerin akşamı Atatürk’ün resminin üstüne AKP bayrağı asacaksın.  Binali Yıldırım söylediklerinin tamamını kendisiyle birlikte siyaset çöplüğüne gönderdi. Eğlendiği fotolar ortaya çıkınca çerçevenin içinde fotoğraf değiştiriliyor, 12 saat sonra yanıt veriliyor. O fotoğrafta Osmanlı Tuğrası olduğunu iddia ediyor. Utanacak ne yaptınız da Atatürk’ün üstüne kapatıyorsunuz. Osmanlı’nın üstünü niye kapatıyorsunuz. İlla siyaseti kirleterek mi yapmak zorundasınız. Niye kendinize gelmiyorsunuz. 7 Haziran’da yediğiniz tokat yetmedi, 1 Kasım’da size seçmen Atatürk’ün Osmanlı’nın ne olduğunu ‘Osmanlı Tokadı’yla cevap verecektir. İlk fotoğrafta Mustafa Kemal Atatürk’ün ayakları var ancak12 saat sonra uydurdukları resimde farklılık var. Ayaklar gözükmüyor. Süpermen, İzmir’i AKP’ye kazandıracak olan AKP’li arkadaş çatıdan kendini boşluğa bıraktı siyasi mevta oldu. Kendisi artık sokaklarda Mustafa Kemal Atatürk diyerek dolaşamaz. Hodri meydan diyoruz. Bu iki yüzlülüğü 1 Kasım’la birlikte Türk siyasetinde yok edeceğiz. 'Milyon Ali', milyar olsa beş para etmez. Bundan sonra onların yeri siyasetin çöplüğüdür. Hepinizi Yıldırım’ın uydurmaları karşısında dikkatli olmaya davet ediyorum. Bizde bir laf vardır. Otu çek köküne bak. Bizim kökümüz Anadolu’nun derinliklerinde.  Biz Osmanlıyız, Cumhuriyetin aydınlık geleceğini temsil ediyoruz. Onlar Mustafa Kemal’in yaptıklarından korkabilirler, biz sevdayla bakıyoruz. Bir ayıbı örtmek için çok daha büyük bir ayıp yaptılar"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası