Ege Postası
Geri

MHP İl Başkanı Karataş'tan siyasi partilere propaganda çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş,1 Kasım Genel Seçimleri ile ilgili olarak tüm partilere çağrı yaptı. Karataş yaptığı davette, “Gelin, İzmir’in yaşama alışkanlıklarına aykırı faaliyetlerden kaçınalım, görüntü ve gürültü kirliliğine sebep olacak, çevreye rahatsızlık verecek propaganda girişimlerinden uzak duralım. İl Seçim Kurulunun ve yetkili mercilerin izin verdiği alanların dışında bayraklama ve afişleme yapmayacağız. ” dedi. MHP İl Başkanı Karataş'tan siyasi partilere
MHP İl Başkanı Karataş'tan siyasi partilere propaganda çağrısı
Haberler / Yerel Politika
29 Eylül 2015 Salı 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seçimlerin çok büyük maliyetlerle yürütüldüğünü kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İzmir’in kendine mahsus üst derecede çağdaş bir kimliği ve yaşama alışkanlıkları var. Meselelere karşı demokratik bir yaklaşım tarzı var. Seçimlerde bu farklı ve güzel anlayışı örselememek gerekir. İzmir’in yaşama alışkanlıklarına aykırı davranarak insanlarımıza huzursuzluk vermemeliyiz. Bu anlayış biz İzmirli siyasetçilerin şiarı olmalı” dedi.
 
Eğitim ve Öğretim önceliğimiz
 
Karataş, siyasal çalışmalarda önceliklerinin insana saygı olduğunu söylerken, seçim faaliyetlerinde de okulların açık olması sebebiyle ses düzenli araçlardan en çok öğrenci ve öğretmenlerin rahatsız olabileceğinivurguladı. Karataş, “Ses düzenli araçların bu konuda büyük rahatsızlık verdiği ortada. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin dikkatinin dağılmasına iznin vermeyeceğiz. Aynı zamanda seçim arabaları ve adayların konvoylarının trafiği sıkıntıya sokacak davranışlardan da mümkün olduğunca uzak durması gerekiyor. Biz MHP İzmir il teşkilatı olarak bu konuda azami gayret sarf edeceğiz, gürültü kirliliğine izin vermeyeceğiz” diye konuştu.
 
“Tek sorun gürültü kirliliği değil elbette”diyerek sözlerini sürdüren Necat Karataş, açıklamasını şöyle sürdürdü;
“Aynı zamanda görüntü kirliliği de var. Buda büyük rahatsızlık sebebi. Bu konuda da İl Seçim Kurulunun ve yetkili mercilerin izin verdiği alanların dışında bayraklama ve afişleme yapmayacağız. Aşırılıklardan uzak duracağız. Bu aynı zamanda milli servete sahip çıkmaktır. Bu konuda da kararlıyız.
 
Gelin sizde katılın
 
Demokrasi beşiği İzmir’in bu konularda bize destek vereceğine inanıyorum. Diğer iki siyasi partiyi de bu çağrımıza davet ediyorum. Gelin çevreye zarar vermekten kaçınalım, gürültü ve görüntü kirliliğinden uzak duralım; İzmir’in yaşama alışkanlıklarına aykırı davranmayalım. Biz MHP olarak bu konularda hassasız. Bu hassasiyet ve çağdaş davetimize AKP ve CHP’nin de icabet etmesini ve aynı hassasiyeti göstermesini bekliyoruz.Diğer iki partinin de davetimize iştirak edeceğine inanıyorum ve davetimi tekrarlıyorum.”
 
Basınımıza da Çağrımız var
 
Gözbebeğimiz yerel basın kuruluşlarımızdan da bu konu da ve farklı konularda da destek bekliyorum. Adaletli, eşit yayıncılık zaten bizim basın kuruluşlarımızın en önemli özelliği, bu özelliklerini kaybetmemeliler, seçim çalışmaları boyunca onlardan beklentimiz de bu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası