Ege Postası
Geri

Kavga olayıyla sarsılan AK Parti Çiğli'de başkan isyan etti

AK Parti Çiğli İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlediği toplantıda kavga çıktı. Partililer, birbirlerine tekme tokat saldırdı. Eski ve yeni ilçe başkanlarını destekleyenler arasında kavgada 5 kişi yaralandı. Olay sonrası AK Parti Çiğli İlçe Gençlik Kolu Başkanı Emre Sarı, Ege Postası’na açıklamada bulundu. Sarı, “Üç beş kendini bilmez kişi ilçe binamıza gelerek toplantıyı bastı. Buraya yeni gelen arkadaşlarımızı darp ettiler. Ben toplantıda “Burada başkan yok, biz bir aileyiz, hepimizi beraberiz” diyorum bu arkadaşların yaptığını bakın. Bu nasıl teşkilatçılık, böyle teşkilatçılık mı olur” dedi. İlçe başkanı isyan etti:
Kavga olayıyla sarsılan AK Parti Çiğli'de başkan isyan etti
Haberler / Yerel Politika
29 Eylül 2015 Salı 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI – AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Kaner'in, geçen ağustos ayında hastalığını gerekçe göstererek istifa etmesinden sonra istikrar sağlanamadı. Uzun süredir yeni başkan belirleyemeyen ilçe teşkilatındaki huzursuzluk kavgaya dönüştü.
 
İddiaya göre olay, geçen hafta görevden alınan ilçe gençlik kolları başkanı ile onun yerine getirileni destekleyenler arasında çıktı. İlçe binasında yapılan toplantı sırasında, eski başkanı destekleyenlerle yeni başkan taraftarları arasındaki gerilim kavgaya dönüştü. Salondaki gençler, tekme tokat birbirine girdi.
 
Sandalye ve demir çubukların da kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. Kafa ve yüzlerine gelen darbelerle yaralanan gençler için cankurtaran çağırıldı. Olay yerine giden sağlık ekibi, yaralılara ilk müdahaleyi orada yaptı Ayrıca çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
 

Olay sonrası AK Parti Çiğli İlçe Gençlik Kolu Başkanı Emre Sarı, Ege Postası’na açıklamada bulundu.
 
Sarı şunları söyledi;
 
 Üç beş kendini bilmez kişi ilçe binamıza gelerek toplantıyı bastı. Buraya yeni gelen arkadaşlarımızı darp ettiler. Partimizde yıllarca emek vermiş ve başarılı bir ilçe başkanlığı yapmış, ilçe başkanımızın yokluğunda ilçeye gelerek fedakârca çalışan eski ilçe Başkanımız Adnan Yılmaz’a saldırdılar.
 
BÖYLE TEŞKİLATÇILIK MI OLUR'
Bu arkadaşlar “Biz olursak olur biz olmazsak olmaz” diyorlar. Seçim öncesi bu arkadaşların yaptığı hainliktir. Ben ilçe başkanı olurken diğer ekipte bulunan arkadaşlardan da yönetim kuruluna aldım. Biz burada birlik beraberlik mesajı veriyoruz, ben toplantıda “Burada başkan yok, biz bir aileyiz, hepimizi beraberiz” diyorum bu arkadaşların yaptığını bakın. Bu nasıl teşkilatçılık, böyle teşkilatçılık mı olur.
 
MİTİNGİ SABOTE ETTİLER
Yine bize saldıran arkadaşlar Sayın Bakanımız Binali Yıldırım’ı karşılama mitinginden bir önce de sağı solu arayarak “Kimse gitmeyecek o mitinge gitmeyin onları yalnız bırakın” diyerek insanların mitinge katılmaması için çalıştılar. Ama bunlara rağmen biz araçlarımızı doldurduk. Bunları yapan bir insan nasıl bir teşkilatçı olur. Bizim siyaset anlayışımızda bireysellik tekçilik olmaz. Bizim sevdamız AK Parti’yi yeniden tek başına iktidar yapmaktır. Burada ne benim şahsımın neden başka bir arkadaşımızın olduğu makamın hiçbir kıymeti yoktur. AK Parti iktidar olsun ben hayatım boyunca onun sade bir üyesi olmaya razıyım.
 
20 YAŞINDA KIZLARA SALDIRDILAR
Benim kız kardeşlerim toplantıyı izlemek için oraya gelmişti. Birinin bacağında 20 cm yırtık var, diğerinin ensesi davul gibi şişmiş. Sandalyeleri fırlatıyorsunuz.   Bunların ne suçu var. 20 Yaşında kız çocuğuna neden saldırıyorsun, arkadaş burada amacın n? İnsanların içine korku salarak İlçe Binasına kimse gelmesin m? Bu nasıl bir anlayış. Bu arkadaşlar burada partimiz başarılı olmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bizi bu davada vereceğimiz mücadeleye sekte vuramazlar. Biz AK Parti ilçe teşkilatı olarak partimizi iktidara taşımak için gece gündüz çalışacağız”
 
İL BAŞKANI VE YÖNETİM KURULUNDAN ÖZÜR DİLİYORUZ
AK Parti İlçe gençlik kolları teşkilatı olarak seçime günler kalan ilçemize yaşanan bu olaydan dolayı İl Başkanımız Sayın Bülent Delican ve İl yönetim kurulundan özür diliyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası