Ege Postası
Geri

Ak Parti Narlıdere şehitleri andı

Ak Parti Narlıdere ilçe teşkilatı son dönemde artan terör olaylarında şehit düşen polis ve askerler için anma etkinliği düzenledi. Anma etkinliğine geçtiğimiz ay Diyarbakır Sur’da girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar’ın Narlıdere’de oturan babası da katıldı. Ak Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi şehit babasına Türk bayrağı hediye etti. Bilgi, “Şehidimiz bu bayrak için şehit düştü. Bizde bu bayrağı babasına hediye ediyoruz” dedi.
Ak Parti Narlıdere şehitleri andı
Haberler / Yerel Politika
24 Mart 2016 Perşembe 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Narlıdere Huzurevi Efes balo salonunda gerçekleşen etkinliğe Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Rıfat Sait, Ak Parti İzmir il başkan yardımcısı Nazmi Yılmaz, Ak Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi, Türk Kızılayı Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, birçok ilçe yöneticileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik öncesi şehitler için lokma döküldü ve kuran okutuldu. 

ÇANAKKALE’DE ASKERLERİMİZİ ŞEHİT EDENLERLE ANKARA’DA SİVİL VATANDAŞLARIMIZI KATLEDENLER AYNI ZİHNİYETTE
Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. Yıldönümü dolayısıyla Çanakkale şehitlerini anarak sözlerine başlayan Aslan Bilgi, “Çanakkale’de savaşında askerlerimizi şehit edenlerle Ankara’da sivil vatandaşlarımızı katledenler ile aynı zihniyettedir. Bunlara karşı çok dikkatli olmalıyız. Çok uyanık olmalıyız” dedi.

VATANDAŞA ÇAĞRI: TERÖRE PRİM VERMEYİN
İstanbul Ankara’da yaşanan bombalı terör saldırıları sonrası vatandaşın evlerine kapanmasının terörün işine yaradığını belirten Aslan Bilgi, “Ankara ve İstanbul’da yaşanan hain saldırıları lanetliyorum. Türkiye teröre asla boyun eğmeyecektir. Vatandaşlarımız kalabalık alanlardan uzaklaşıp evlerine kapanmamalıdır. Terörün asıl amacı vatandaşları korkutmak ve eve dışarı çıkmasına engel olmaktır. Vatandaşlarımızın teröre prim vermemesi ve dışarı çıkması gerekiyor.  Güvenlik güçlerimiz vatandaşlarımızı korumak için gece gündüz demeden çalışıyor. Vatandaşlarımız hükümetimize ve güvenlik güçlerimize güvenmelidir” dedi.



Brüksel’de yaşanan bombalı saldırılara da değinen Bilgi, “Terörün dini, dili, bayrağı, ülkesi yoktur. Terör her yerde terördür. Cumhurbaşkanımız Avrupa’yı teröre karşı defalarca kez uyardı. Uluslararası bir tavır alınması için çağrıda bulundu. Ama Avrupa kulak asmadı. Brüksel’de yaşanan terör saldırısı cumhurbaşkanımızın haklılığını bir kez daha göstermiştir.  Avrupa’nın teröre karşı ikiyüzlü tutumunu bir an önce terk etmesi ve net bir tavır ortaya koyması gerekiyor” dedi.

BİZİM İDRAK ETMEMİZ GEREKEN…
Rıfat Sait ise etkinliği düzenleyen Ak Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi’ye teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı, “Aslan başkanıma bu programı düzenlediği için teşekkür ediyorum. Bir yandan Çanakkale’yi anarken ülkemizde yaşanan bombalı saldırılar bizi üzüyor. Şehit haberleri alıyoruz. Dün Menderes’te, iki gün önce Buca’da bir komşumuzu ebediyete uğurladık. Bizim idrak etmemiz gereken bu insanlar vatanları için canlarını veriyorlar. Şehitlerimizin neden canlarını feda ettiğini bilmek, onların verdiği mesajı iyi okumak, buna göre hareket etmemiz lazım. Bugün ah vah deyip yarın unutmamalıyız. Her zaman şehitlerimizi anımsamalıyız” dedi.

ŞEHİT BABASINA TÜRK BAYRAĞI
Anma etkinliğinin sonunda geçtiğimiz ay Sur’da teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen uzman çavuş Mustafa Hakan Kaçar’ın Narlıdere’de oturan babası Yunus Kaçar’a Türk Bayrağı hediye edildi. Şehit babasına bayrağı takdim eden Aslan Bilgi, “Şehidimiz bu bayrak için şehit düştü. Bizde bayrağı babasına hediye ediyoruz. Bu bayrak ebediyen yaşayacaktır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası