Ege Postası
Geri

Akay, metronun kitabını ısmarladı

Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, katıldığı bir televizyon programında, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun tarihi Büyükşehir davasına ilişkin kaleme aldığı ‘çete’ isimli kitabına göndermeler yaptı.
Akay, metronun kitabını ısmarladı
Haberler / Yerel Politika
10 Ekim 2012 Çarşamba 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Akay, “Sayın Başkan halen devam eden dava sürecine ilişkin yaşadıklarını anlatmış.
Henüz okumadım, imzalı bir kitap verirse en kısa sürede okuyup daha geniş bir değerlendirme yapmamız mümkün olur. Bizim Büyükşehir davası sürecinde takındığımız tavır ortadadır.

BAYRAKLI’DAKİ KRİZ
Devam eden bir dava sürecine ilişkin lehte ya da aleyhte bir açıklama yapmamızın doğru olmadığını her fırsatta söyledik. Biz hala bu noktadayız. Sayın Başkan keşke bitmeyen metroların da İzmir’deki trafik ve altyapı sorunlarının da kitabını yazsa” diye konuştu.
Yerel seçim yaklaştıkça ilçelerdeki sorunların da açığa çıkmaya başladığı özellikle Bayraklı’da yaşanan ve ‘il koordinatörünün’ kovulmasıyla sonuçlanan olay konusundaki tavrının sorulması üzerine de Akay, “Gerekli araştırmayı yaptıktan sonra Bayraklı’daki sorunlara ilişkin daha farklı bir tavır takınabiliriz” dedi. (DHA) 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası