Ege Postası
Geri

Aşçıoğlu: Hiçbir camiayla kavga etmeden Trabzonspor'un haklarını koruyacağız

Trabzonspor Kulübü’nün yeni yöneticilerinden işadamı Yaşar Aşçıoğlu, hiç kimseyle ve hiçbir camiayla kavga etmeden Trabzonspor’un haklarını sonunu kadar savunacaklarını söyledi.Bordo-mavili kulübün dün yapılan olağanüstü genel...
Aşçıoğlu: Hiçbir camiayla kavga etmeden Trabzonspor'un haklarını koruyacağız
Haberler / Spor
27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor Kulübü’nün yeni yöneticilerinden işadamı Yaşar Aşçıoğlu, hiç kimseyle ve hiçbir camiayla kavga etmeden Trabzonspor’un haklarını sonunu kadar savunacaklarını söyledi.

Bordo-mavili kulübün dün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulundaki in etkili isimlerden birisi olan Aşçıoğlu, öğle saatlerinde Trabzon’a geldi. Aşçıoğlu, bordo-mavi çizgilerle süslenmiş özel uçağı ile Trabzon Havilamanı’nın indikten sonra aprona yanaşırken pilot uçağın pencereden üzerinde ‘Şampiyon Trabzonspor’ yazılı bayrak açtı.

Havalimanı çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Aşçıoğlu, Trabzonspor çok büyük camia olduğunu belirterek, “Bunun farkındayız ve bunun yükünü ve sorumluluğunu üzerimizde hissediyoruz. Genç dinamik, vizyoner bir başkanımız var. Trabzonspor’u layık olduğu yere, önceki yönetimlerden bir çıta üste olmak üzere, Trabzon’u Türkiye’nin değil, dünya kulübü yapacak bir vizyona getirmek için çalışacağız. İnşaallah bunda da başarılı oluruz.” dedi.

Başarılı olacağını bildiği ve ona inandığım için İbrahim Hacıosamoğlu’nun listesinde yer aldığını anlatan Aşçıoğlu, “Bin çocukken İstanbul’da Trabzonspor’un amigoluğunu yapıyordum. Beşiktaş’ın Fulya Tesisleri’ni de, Ali Sami Yen Stadı’nı aldığım zaman da Trabzonluluğumu ön plana çıkartmışımdır. Bize her yer Trabzon. Biz Trabzonsporlu olmakla gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Trabzonspor’u yönetebilmek için vargüçleriyle çalışacaklarına vurgu yapan Aşçıoğlu, “Hiç kimseyle kavga etmeden, hiçbir camiayla kavga etmeden ama Trabzonspor’un haklarını sonuna kadar savunacak güce, birikeme, tecrübeye ve çevreye sahibiz. Biz Trabzonluyuz, Trabzonsporluyuz, Trabzonspor’un Türk futbolundaki önemini biliyoruz. Trabzonspor’a layık olmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Aşçıoğlu, daha sonra araçla başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kaldığı otele gitti.

Bu arada, Başkan Hacıosmanoğlu’nun bugün saat 15.30’da bir basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası