Ege Postası
Geri

Göztepe'de istifalar sürüyor

Sarı-kırmızılı ekipte İmam Altınbaş'ın başkanlık görevini bırakmasının ardından Kulüp Başkan Vekili Sabri Sadıklar da görevinden istifa etti
Göztepe'de istifalar sürüyor
Haberler / Spor
27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Önümüzdeki sezon 2. Lig'de mücadele edecek olan Göztepe'de istifalar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan İmam Altınbaş'ın ardından Kulüp Başkan Vekili Sabri Sadıklar da istifa ettiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı takımın küme düşmesinin ardından taraftarlar Sadıklar'ı istifaya çağırmıştı...

İşte Sabri Sadıklar'ın yazılı açıklaması..

Göztepe Camiasının Değerli üyeleri, Değerli Basın mensupları;

28.05.2012 tarihinde Başkanımız Sayın İmam Altınbaş döneminde başladığım Göztepe Spor Kulübü Başkan Vekilliği ve Genel Müdürlük görevimden ayrılıyorum.
Göztepe Spor Kulübü’ndeki ayrılığım sadece fiziki bir ayrılık olacaktır. Göztepe taraftarı olarak kulübümüze yardım ve hizmetlerim sonuna kadar devam edecektir.
Hizmet ettiğim 1 yıllık süre içersinde böyle büyük bir kulübün Başkan Vekilliği görevinde bulunmamı sağlayan başta Başkanımız Sayın İmam Altınbaş olmak üzere tüm Altınbaş ailesine, Göztepe’ye fedakarca hizmet eden çalışma arkadaşlarıma, kalbimde çok önemli yere sahip olan değerli Göztepe camiasına teşekkürlerimi sunar, haklarını helal etmelerini isterim.
Saygılarımla
Sabri Sadıklar

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası