Ege Postası
Geri

Aslanoğlu'ndan kongrede birlik mesajı: Kaybedeni olmayacak!

CHP İzmir’de kongre heyecanı başladı. Mevcut il başkanı ve İl Başkanı adayı Şenol Aslanoğlu kongrenin açılış konuşmasında, “Tüm Türkiye’nin gözü İzmir il kongremizde. Delegelerimiz bir karar verecek ve bizler yarından itibaren yerel seçimler için çalışamaya devam ececeğiz. Bu kongrede kaybeden olmayacak kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan İzmir olacak.” ifadelerine yer verdi.
Aslanoğlu'ndan kongrede birlik mesajı: Kaybedeni olmayacak!
Haberler / Yerel Politika
16 Eylül 2023 Cumartesi 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- CHP 38.Olağan İzmir İl Kongresi, Gaziemir Fuar İzmir'de C Hol'de yapılıyor. 617 delege İl Başkanını, yönetim kurulunu ve kurultay delegelerini seçmek için sandık başına gidiyor. 

Kongre öncesi başlayan seçim ‘çarşaf liste mi, yoksa blok liste mi olmalı’ tartışması sürüyor. Kongrede seçimin çarşaf liste mi yoksa blok liste mi yapılmasına nihai kararı delegasyon verecek.

Kongreye, Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre’nin divan başkanı seçilmesi için verilen önerge delegasyon tarafından kabul edildi. 

“KAYBEDENİ OLMAYACAK, KAZANAN CHP”

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu kongrenin açılış konuşmasında, “Omuz omuza birlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz, dosta düşmana gücümüzü ve partimize inancımızı gösterdiğimiz mahalle delege seçimleriyle başlayan süreçte İzmir için finale geldik. Bu finalde birbirimizle rakip değil, çıtayı daha yukarı koymak için yarış içindeyiz. Seçimlerde yan yana çalışan, demokrasi için birlikte yol yürüyen yoldaşların rakip olması düşünülemez. Biz bu kongrede il örgütü yönetim kademelerini seçmeyeceğiz. İzmir duruşuyla tüm üyelere mesaj verecek ve yerel seçimler öncesi gücümüze güç katacağız. Tüm Türkiye’nin gözü İzmir il kongremizde. Delegelerimiz bir karar verecek ve bizler yarından itibaren yerel seçimler için çalışamaya devam ececeğiz. Bu ülke daha yaşanılır bir yer olsun, adaletsizlik son bulsun istiyoruz. Gençlerimiz yarınlardan umudunuz kesmesin. Rakam oyunlarıyla emeklilerimizin emekleri çalınmasın. Memlekette barış hüküm sürdün istiyoruz. Bu amaç uğruna bizlere liderlik eden genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte korkmadan, umudu yükselterek yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yol direniş, birlik yolu. Bu yol Kemal Kılıçdaroğlu’nun yolu. Bu yol Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Bugün gerçekleştireceğimiz il kongremiz bu yolda daha da ilerlememizi sağlayacak. Kendimizi örgüte emanet edeceğiz. Kongremizin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kongrede kaybeden olmayacak kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan İzmir olacak. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi”  dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası