Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de Tüzük toplantısı; Salon boş kaldı

CHP İzmir İl Örgütü, bugün Fuar İzmir C Holü'nde 100’üncü kuruluş yıl dönümünü kutladı. Programa 3 eski genel başkan da katıldı. Öte yandan kutlama programı öncesi CHP Tüzük, Program ve Çalışma Şekilleri Önerilerinin görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi. Ancak toplantıya katılımın düşük kaldığı görüldü.
CHP İzmir'de Tüzük toplantısı; Salon boş kaldı
Haberler / Yerel Politika
15 Eylül 2023 Cuma 13:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, partinin 100’üncü kuruluş yıl dönümünü Fuar İzmir C Holü'nde coşkulu bir programla kutladı.

‘100 yıllık yolculuk’ programına, CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen, CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin ve SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın da katıldı.

Öte yandan kutlama programı öncesi 12.00 ile 17.30 saatleri arasında basına kapalı olarak CHP Tüzük, Program ve Çalışma Şekilleri Önerilerinin görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Rifat Nalbantoğlu, CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Foça Belediye Başkanı Fathi Gürbüz ve il yönetcileri ve az sayıda partili katıldı.

Toplantı başlamadan İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar birer konuşma yaptı.

Ancak Tüzük programının görüşüldüğü toplantıya katılımın az olması gözlerden kaçmazken, salonda büyük boşluklar görüldü.

Öte yandan program devam ederken, Şenol Aslanoğlu'nun salondan ayrıldığı ifade edilirken, bir delegenin tepki gösterdiği öğrenildi.

Delegenin, "Burada sabırla bizi dinlemeliydi, o konuşurken, salon doluydu. Biz çıkınca bomboş kaldı." dediği aktarıldı.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, toplantı devam ederken, "Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 38. Olağan İl Kongresi öncesi tüzük ve parti programı toplantısındayız. İzmir’de İl Başkanımız @aslanogluchp, Türkiye’de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız.100 yıllık çınarımız Cumhuriyet Halk Partisini yerelde yeniden iktidara taşıyacağız." mesajını paylaştı.

100. YIL KUTLAMASI

Öte yandan Tüzük önerilerinin görüşüldüğü toplantının ardından kutlama programı saat 18.30’da 100. Yıl Videoları gösterimiyle başladı.

‘100 Yıllık Yolculuk’ başlığıyla düzenlenen programa eski genel başkanların yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları Devrim Barış Çelik ve Zeynel Emre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP PM üyeleri, İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, CHP ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Daha sonra İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer birer konuşma yaptı.

Program, açılış konuşmalarının ardından Pınar Ayhan’ın ‘Beni Hatırlayınız’ müzikli anlatısıyla devam etti.

Şenol Aslanoğlu moderatörlüğünde düzenlenen ‘100 Yıllık Yolculuk’ panelinde CHP'nin Eski Genel Başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın konuşmacı olarak yer aldı.

Panelin ardından program 100. Yıl Pasta kesimi ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası