Ege Postası
Geri

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Onur Temiz'den teşekkür ve veda mesajı

CHP İzmir Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Onur Temiz de kongre öncesi veda mesajı yayınladı. Onur Temiz mesajında, "İl Yönetiminde de sekiz ay boyunca birbirinden beraber değerli arkadaşlarla mesai yürüttüm, omuz omuza çalışma zevki yaşadım. Çok değerli tecrübeler edindim. Mutluyum. Bu bir bayrak yarışıdır, kişiler geçici CHP kalıcıdır..." ifadelerini kullandı.
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Onur Temiz'den teşekkür ve veda mesajı
Haberler / Yerel Politika
13 Eylül 2023 Çarşamba 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Onur Temiz, 16 Eylül'de yapılacak il kongresi öncesi sosyal medya hesabından açıklama yaparak, bir teşekkür ve veda mesajı yayınladı.

İl Başkan Yardımcısı Onur Temiz mesajıda şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili arkadaşlar;

Sadece bir dönem yapmak niyetiyle başladığım partimizin "Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı" görevini birkaç gün içinde başka bir değerli arkadaşımıza devredeceğim.
Görevim boyunca özellikle alanımla ilgili ve yaşadığımız Genel Seçimlerdeki sandık süreçleri hususunda diğer çalışma arkadaşlarımızla beraber çok titiz bir çalışma yürüttük; partimizin ve CHP İzmir İl Başkanlığı'nın yüzünü yere düşürmedik. Bundan dolayı vicdanım rahat, huzurluyum..

İl Yönetiminde de sekiz ay boyunca birbirinden beraber değerli arkadaşlarla mesai yürüttüm, omuz omuza çalışma zevki yaşadım. Çok değerli tecrübeler edindim. Mutluyum.
Başta beni bu göreve layık gören Sayın İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu olmak üzere tüm il başkan yardımcısı arkadaşlarımıza ve beraber çalışmaktan onur duyduğum örgütümüze böyle önemli ve onurlu görevi yaşattıkları için teşekkür ediyorum.

Bu bir bayrak yarışıdır, kişiler geçici CHP kalıcıdır..."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası