Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ’dan ‘İZBAN’ kararına tepki: Acımasızlık ve fırsatçılık!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, ‘İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, İzmir'in en çok kullanılan toplu taşıma aracı olan İZBAN'ın kullanımında kredi kartı ile temassız ödeme tutarı 55 lira olarak belirlenmiştir. Bu karar, UKOME ve İZBAN yönetimine sunulmadan yetkisi olmadığı halde sadece İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından alınmıştır’ sözleriyle alınan karara tepki gösterdi.
AK Partili Dağ’dan ‘İZBAN’ kararına tepki: Acımasızlık ve fırsatçılık!
Haberler / Yerel Politika
13 Eylül 2023 Çarşamba 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AK Partili Dağ, İZBAN’da kredi kartı ile temassız ödeme tutarının 55 lira olarak belirlenmesine sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla tepki gösterdi.

Dağ, kararın UKOME ve İZBAN yönetimine sunulmadan İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından alındığını açıklayarak tepkisini ortaya koydu.

Dağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

TEMASSIZ ÖDEME TUTARI 55 LİRA

‘İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, İzmir'in en çok kullanılan toplu taşıma aracı olan İZBAN'ın kullanımında kredi kartı ile temassız ödeme tutarı 55 lira olarak belirlenmiştir. Bu karar, UKOME ve İZBAN yönetimine sunulmadan yetkisi olmadığı halde sadece İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından alınmıştır.

ACIMASIZLIK VE FIRSATÇILIK

Yetki gaspıyla alınan ve duyurusu yapılmadan, Havaalanı, Alsancak ve Aliağa istasyonlarında pilot olarak uygulamaya konulan bu kararla, Aliağa-Selçuk arasında yapılacak yolculuk için ödenmesi gereken tutar, indi-bindi tutarı olarak hemşehrilerimize yansıtılmıştır. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu denli fahiş fiyat belirlemesi, acımasızlık ve fırsatçılıktır.

SOYER’İ BU KARARDAN DÖNMEYE DAVET EDİYORUZ

UKOME’de görüşülmeden alınmış olan bu karar İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dayatmacı yaklaşımını ortaya koymaktadır. Başına buyruk bir refleksle hareket eden ve hemşehrilerimizi adeta "İzmirim Kart'ı olmadığı için cezalandıran" @tuncsoyer'i bu karardan dönmeye davet ediyoruz.’

İşte o paylaşım:

AK Partili Dağ'dan iddialı yerel seçim açıklaması: CHP'ye geçen belediyeleri alacağız
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası