Ege Postası
Geri

Aslanoğlu'ndan tüzük toplantısında konuştu: Yarın tüm dostlarımızdan ricam...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 38. Olağan İl Kongresi öncesi tüzük toplantısıyla bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu gerçekleştirdi. Aslanoğlu, "Benim gençliğimden bu yana tüm üyeler 'iki gün kongre olsa ne güzel olur. Bir günlük kongre bize yetmiyor' diyorlardı.Konuşacaklarımız var, adayların konuşmasından, protokolün konuşmasından kongre sırasında maalesef tartışmamız gereken şeylere zaman kalmıyor. O yüzden istedim ki iki gün bunları tartışabilelim. Aklımıza takılan her şeyi bir arada tartışalım istiyorum." dedi. Öte yandan Aslanoğlu, "Yarın tüm dostlarımızdan ricam, kongrenin saat 10’da başlaması... Biz makul saatte başlayan ve doğal akışı içerisinde de bitebilen bir kongreyi yapabiliriz." diye konuştu.
Aslanoğlu'ndan tüzük toplantısında konuştu: Yarın tüm dostlarımızdan ricam...
Haberler / Yerel Politika
15 Eylül 2023 Cuma 14:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 38. Olağan İl Kongresi tüzük komisyonu toplantısıyla başladı. Yarın yapılacak olan kongre öncesi düzenlenen toplantıya üyelerin katılım sağlamadığı ve koltukların boş kaldığı görüldü. Toplantının açılış konuşmasını CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu gerçekleştirdi.

Aslanoğlu açıklamasında şunları söyledi: 

"Bugün tüzüğü konuşacağız, programı konuşacağız sadece bunlarla sınırlı kalmayacak, çalışma şekillerimizi de tartışacağız. İlçe gezilerinde de uzun uzun bahsettim. Benim gençliğimden bu yana tüm üyeler 'iki gün kongre olsa ne güzel olur. Bir günlük kongre bize yetmiyor' diyorlardı.Konuşacaklarımız var, adayların konuşmasından, protokolün konuşmasından kongre sırasında maalesef tartışmamız gereken şeylere zaman kalmıyor. O yüzden istedim ki iki gün bunları tartışabilelim. Aklımıza takılan her şeyi bir arada tartışalım istiyorum. İlçelerde de bahsetmiştim.  Herkes bunun konuşulmasını istiyor ama gerçekten katılım gösterecek mi? Gerçekten davete icabet edecekler mi, salonda göreceğiz.Bugün yüzüncü yılımızı kutlayacağız. Yüzyıllık çınar.  Bu yüzyıllık yolculukta geride kalanlarda yaptığımız hataları paylaşacağımız ileride de hata yapmamanız için ya da daha iyi olmamız için neler gerekiyor, onları konuşacağımız bir etkinlik olacak. Bunun hemen ardından 18.30’da 100. Yıl etkinliklerimize başlayacağız. Daha önce görev yapmış Sayın Genel Başkanlarımız bugün bizlerle olacak. Yarın sabah erkenden de kongremizi başlatmış olacağız.

Yarın tüm dostlarımızdan ricam, kongrenin saat 10’da başlaması... Biz makul saatte başlayan ve doğal akışı içerisinde de bitebilen bir kongreyi yapabiliriz. 100 küsur oy kullanma alanı 12 tane de sandık oluşturacağız. Yani her 6 tane üyeye oy kullanabileceği bir oy kabini yaratıyoruz. Biz bunları yapabiliriz. Hızla oylarımızı kullanıp hızla oylarımızı sayabiliriz.Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkeyi kuran parti, geleceği de kuracak olan partidir. Umut ediyorum ki bugün sadece geçmişten konuşulmaz. Gelecekten konuşulur. Sadece biz nasıl seçiliriz üzerinde konuşmaların olmadığı geleceğin programlandığı bir gün olması dileğiyle Iyi ki varsınız."

 

 

CHP İzmir'de Tüzük toplantısı; Salon boş kaldı
 

 

CHP'li kadınlar 'eşit temsiliyet' istedi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası