Ege Postası
Geri

Aslanoğlu'ndan 'logo' göndermesi: Partimizden ve logosundan utanmıyoruz

CHP'de yerel seçimler için kurulan Danışma Kurulu dün ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Kurul çalışmaları planlamak için bir araya geldi. Çalışma şekli, metodu ve yapılacak işler planlandı” dedi. Öte yandan AK Parti'nin logosuz kampanya stratejisine tepki gösteren Aslanoğlu, “Allah’a çok şükür partimizden de logosundan da utanmıyoruz” diye konuştu.
Aslanoğlu'ndan 'logo' göndermesi: Partimizden ve logosundan utanmıyoruz
Haberler / Yerel Politika
15 Şubat 2024 Perşembe 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlere 1,5 ay kala siyasi partilerde seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor.

CHP’de 29 Ocak günü açıklanan İzmir adayları saha çalışmalarına devam ederken CHP İzmir Örgütü’nde strateji ve yol haritası belirlenmeye başladı.

Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin oluşturulan Danışma Kurulu dün ilk toplantısını gerçekleştirdi.

CHP İzmir İl Başkanlığ’nda, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında toplanan heyette; Eski PM Üyeleri Hüseyin Saygılı ve Özkan Yıldız, İzmir eski Milletvekilleri Musa Çam, Atila Sertel, Tacettin Bayır, Sabri Ergül, Mustafa Moroğlu, eski Genel Sekreter ve önceki dönem İzmir milletvekili Kamil Okyay Sındır, Semra Aksakal, Suat İstanbul, İl Sekreteri Özlem Ünsal, İl Başkan Yardımcısı Barış Özdemir, Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Kotan yer aldı.

ÇALIŞMA METODU PLANLANDI

Toplantının olumlu geçtiği ve fikir alışverişlerinin yapıldığı öğreniriken CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu toplantıya ilişkin açıklamasında, “Kurul çalışmaları planlamak için bir araya geldi. Çalışma şekli,metodu ve yapılacak işler planlandı” ifadelerine yer verdi.

“PARTİMİZDEN DE LOGOSUNDAN DA UTANMIYORUZ”

Öte yandan AK Parti ve CHP arasında gerilime yol açan logo atışmaları devam ediyor. 

AK Parti’nin logosuz kampanya stratejisine yönelik çarpıcı mesaj veren Aslanoğlu, “Allah’a çok şükür biz partimizden de logosundan da utanmıyoruz”  diye konuştu.

DAĞ ‘YEREL SEÇİM’ KAMPANYASI DEMİŞTİ

AK Parti Büyükşehir Adayı Hamza Dağ’ın parti logosunu kullanmamasına büyük tepki çekerken, Dağ logo tartışmalarına, “Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası