Ege Postası
Geri

BEÜ'de lisans üstü programlar yaygınlaşıyor

Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) lisans üstü programlarını teşvik ediyor. Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Ana Bilim Dalı bünyesinde de Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Programı açıldı.     Üniversitenin...
BEÜ'de lisans üstü programlar yaygınlaşıyor
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 15:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) lisans üstü programlarını teşvik ediyor. Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Ana Bilim Dalı bünyesinde de Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Programı açıldı.

    Üniversitenin lisansüstü programların sayısının her geçen gün arttığını belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, “2010 yılından bu yana fakültelerimize ve yüksek okullarımıza pek çok yeni bölüm kazandırdık. Ayrıca, üniversitemizin lisansüstü programlarının güçlendirilmesi için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız sonucunda, 2010-2011 akademik döneminde 476 olan yüksek lisans öğrenci sayımız, 2013-2014 döneminde yüzde 94 artış göstererek 922’ye ulaşmıştır. Yine 2010-2011 eğitim-öğretim yılında 102 olan doktora öğrencilerimizin sayısı, yüzde 76 artışla,, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında 180’e yükselmiştir.” dedi.

    Üniversite bünyesindeki 37 ayrı lisansüstü programına bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Rektör Özer, BEÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Anabilim Dalı bünyesinde Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Tezli Yüksek Lisans Programı'nı kazandırdıklarını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası