Ege Postası
Geri

Suikast hazırlığındaki suç örgütünün 'Baba' hayranlığı

İzmir'de suikast hazırlığında olan suç örgütü üyelerinin gözaltına alındığı evde, Al Pacino'nun oynadığı "Baba" adlı filmin afişinin duvarda asılı olması dikkat çekti.Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, saat...
Suikast hazırlığındaki suç örgütünün 'Baba' hayranlığı
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de suikast hazırlığında olan suç örgütü üyelerinin gözaltına alındığı evde, Al Pacino'nun oynadığı "Baba" adlı filmin afişinin duvarda asılı olması dikkat çekti.

Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, saat 06.00'da Özel Harekat timleri eşliğinde Buca, Konak ve Karabağlar ilçelerindeki 17 adrese eşzamanlı operasyon düzenlemiş, 15 kişi gözaltına alınmıştı. Özel eğitimli narkotik köpeklerinin de katıldığı evlere yönelik baskında, suç örgütü üyelerinden birinin evinde, "Baba" adlı filmin duvarda asılı afişi olması dikkat çekti. Suç örgütünün elebaşı olduğu iddia edilen O.A.'nın galericilik, suikast yapmayı planladıkları işadamı Ü.N.'ninse tekstil işiyle uğraştığı öğrenildi. Örgütün, bugüne kadar 41 suça karıştığı belirlendi.

Silahla adam yaralama, yağma, gasp, zorla senet imzalatma, kişiyi hüviyetinden yoksun bırakma, tefecilik, ölümle tehdit, çek senet tahsilatı gibi birçok suç işleyen örgütün, son olarak bir işadamını öldürme kararı aldığı bildirildi. Kendilerinden faizle para alan Ü.N.'ye, anaparayı ödediği ancak faizi ödeyemediği için suikast düzenleneceği öğrenildi. Bunun üzerine düğmeye basan Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü, örgütü kısa sürede etkisiz hale getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası