Ege Postası
Geri

Sahibinin gözleri önünde 3 kilo 750 gram altın çaldılar

Bahçelievler’de, takip ettikleri kuyumcunun 3 kilo 750 gram altını çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı. Bir anlık boşluğu değerlendiren şüphelilerin kuyumcunun gözleri önünde gerçekleştirdiği hırsızlık, bir işyerinin...
Sahibinin gözleri önünde 3 kilo 750 gram altın çaldılar
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bahçelievler’de, takip ettikleri kuyumcunun 3 kilo 750 gram altını çaldıkları öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı. Bir anlık boşluğu değerlendiren şüphelilerin kuyumcunun gözleri önünde gerçekleştirdiği hırsızlık, bir işyerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Yenibosna’daki bir kuyumcuda 3 Temmuz’da yaşanan olayda, dükkandan ayrılıp arabasına giden Volkan K.’nın içerisinde 3 kilo 750 gram altın bulunan çantası kendisini takip eden kişilerce çalındı. Volkan K.’nın çantayı arabasına koymasını fırsat bilen şüpheli, ön kapıyı açıp aldığı çanta ile kaçmaya başladı. Bir işyerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedilen olayda şüpheli, kendisini bekleyen araçla hızla olay yerinden ayrıldı. Bir süre aracın peşinden koşan Volkan K., tüm çabalarına rağmen hırsızların kaçışına engel olamadı.

Yaşanan hırsızlıkla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Olayı gerçekleştiren kişilerin Abdulrahim İ., Enes Ç. ve Murat Ü. olduğunu tespit eden polis, Abdulrahim İ. ve Enes Ç'yi saklandıkları adreste gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda çalınan altınlar bulunamadı. Olayın üçüncü şüphelisi Murat Ü.'nün ise bir ay önce Silivri'de hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yakalandığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası