Ege Postası
Geri

Başkan Çakır: Turgut Özal, Türkiye'de büyük reformlar yaptı

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Türkiye’de çok büyük reformlar gerçekleştirdiğini belirtti.         Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi ile Malatya Kültür...
Başkan Çakır: Turgut Özal, Türkiye'de büyük reformlar yaptı
Haberler / Güncel
20 Nisan 2013 Cumartesi 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Türkiye’de çok büyük reformlar gerçekleştirdiğini belirtti.

        Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi ile Malatya Kültür Yaşam Derneği işbirliğiyle İnönü Kapalı Çarşısı’nda 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefatının 20. yılı dolayısıyla açılan 'Malatya ve Özal' konulu fotoğraf sergisini gezdi.

        Resimleri tek tek inceleyen Başkan Çakır Turgut Özal’ın Türkiye’de çok büyük reformları gerçekleştirdiğini belirterek, "Özal’ı gelecek kuşaklara daha iyi anlatabilmek için her yıl farklı organizasyonlar yapıyoruz. Onun ne kadar büyük bir devlet adamı olduğunu biz biliyoruz. Genç kuşaklarında bilmesi gerekiyor. Türkiye Özal’ı özlüyor. Türk milleti onu kalbinde yaşatıyor." dedi.

        Pazar akşamına kadar açık kalacak olan sergide, 20 aileden alınan ve merhum Cumhurbaşkanı’nın Malatya ziyaretlerinde çekilen 48 fotoğraf yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası