Ege Postası
Geri

Başkan Gümrükçü, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP Genel Merkezi'nde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.
Başkan Gümrükçü, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti
Haberler / Yerel Politika
1 Eylül 2023 Cuma 22:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez'deki makamında görüştü.

Olaylı Çiğli Kongresi sonrası yakın çevresine Ankara'ya gideceğini ve kongrede yaşananları Kılıçdaroğlu'na anlatacağını aktaran Gümrükçü, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bugün bir araya geldi.

Başkan Gümrükçü görüşmeye ait fotoğrafı sosyal medya hesaplarından "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettim; İzmir’imize ve Çiğli’mize sevgilerini yolladı." notuyla paylaştı.

KONGREDE NELER OLMUŞTU?

27 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen Çiğli Olağan İlçe Kongresi öncesi taraflar uzun görüşmeler sonucu 'tek aday ortak liste'de uzlaşmıştı. Anlaşma kapsamında adaylardan Şirin Akgül ve Hüseyin Çetin, Erkan Akar lehine çekilmiş ve kongre tek aday yapılmıştı. Erkan Akar kongrede seçilirken, salona gelen listenin değiştirildiği öne sürülmüştü. Daha sonra kongrede olaylar çıkmış bir delege oy sandığını fırlatarak kırmıştı. Seçim çevik kuvvet nezaretinde yapılmıştı. 

Listeye istediği isimler yazılmadığı ve anlaşmaya uyulmadığı gerekçesiyle Utku Gümrükçü il delegeliğinden istifa ederken, yaşananları Ankara'ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bizzat aktaracağı öğrenilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası