Ege Postası
Geri

Bayraklı'da değişim İl'de istifa getirdi

AK Parti Bayraklı'da Erdal Seyitler'in ve yönetiminin görevden alınması sonrası Ali Aslan'ın atanmasıyla yaşanan değişim İl'de istifa getirdi. Teşkilatın sevilen isimlerinden olan ve Bayraklı’da ‘ağabey’ misyonu taşıyan Mustafa Çekiçci il yönetiminden istifa etme kararı aldı. Çekiçci, yeni yönetimin mahallelerinde delege olamayan isimlerden oluştuğunu ve Bayraklı'da başarı getiremeyeceğini söyledi.
Bayraklı'da değişim İl'de istifa getirdi
Haberler / Yerel Politika
24 Mart 2013 Pazar 16:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Bayraklı’da uzun süre yaşanan tartışmalar ilçe başkanı Erdal Seyitler ve yönetiminin MKYK(Merkez Karar Yürütme Kurulu) tarafından görevden alınmasına uzanmıştı. Uzun süren istişareler sonucunda Seyitler’den boşalan koltuğa AK Parti Bayraklı Grup Başkanvekili, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Aslan atanmıştı. Yeni başkan Aslan, geçtiğimiz günlerde yönetim kurulunu kamuoyuna tanıtmıştı. Yaşanan değişimin mahallelerde istifalara neden olacağı ileri sürülürken Bayraklı ekseninde sürpriz gelişme İl’de yaşandı.Teşkilatın sevilen isimlerinden olan ve Bayraklı’da ‘ağabey’ misyonu taşıyan Mustafa Çekiçci il yönetiminden istifa etme kararı aldı.

''ALİ ASLAN YENİ YÖNETİM KURULUNU AÇIKLADI'' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Çekiçci, istifa dilekçesinde Seyitler ve yönetiminin haksız yere görevden alınması, demokrasinin sekteye uğraması ve yeni yönetimde yer alan bir çok ismin mahallelerinde delege bile olamamaları gibi nedenlerden dolayı istifa ettiğini dile getirdi.



‘İSTİFA EDERİM’ DEDİM ETTİM

Ege Postası’na istifasıyla ilgili açıklama yapan Mustafa Çekiçci, “ Seyitler ve ekibinin süreçte arkalarında durdum.İl’de de beni herkes bu ekibin ağabeyi olarak biliyor. ‘Seyitler ve yönetimi düşerse istifa ederim’ dedim. İstifa ettim. Dik durdum. Benim istifam aynı zamanda bir tepkidir. Bayraklı’da ilçe başkanlığı için İl’e gönderdiğimiz isimleri Ankara’ya bile taşımadılar” dedi.

YÖNETİMİ ELEŞTİRDİ

Yeni yönetime ateş püsküren Çekiçci, “ Yönetimdeki isimlerin çoğu Bayraklı’ya yabancı... Zayıf bir yönetim... Mahallerde tabanı olamayan delege bile olamayan isimlerden oluşuyor. 58 yıldır Bayraklılıyım rant kavgasının içinde ben yokum…AK Parti Seyitler ve ekibini çok arar…Bu yönetimle başarı zor” diye konuştu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası