Ege Postası
Geri

Siyasete lezzet molası

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, müteahhitliğin dışında gıda sektörüne adım attı. Türkiye’de 35 şubesi bulunan Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebapçısı’nın bir şubesi Engin’in de ortaklığıyla Mavişehir’de hizmete girdi. Açılış İzmir siyasetini de buluşturdu. CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Karşıyaka AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, EGE KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan gibi isimler Engin’i yalnız bırakmadı.
Siyasete lezzet molası
Haberler / Yerel Politika
23 Mart 2013 Cumartesi 16:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 25 yıldır müteahhitlikle uğraşan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin gıda sektörüne adım attı. Türkiye’de 35 şubesi bulunan Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebapçısı’nın bir şubesi Engin’in de ortaklığıyla Mavişehir Dudayev Bulvarı’nda hizmete girdi. Açılış aynı zamanda İzmir siyasetini de buluşturdu. CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Hülya Güven,Mehmet Ali Susam,PM Üyesi Hüseyin Saygılı, YDK Üyesi Sumru Karael, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Karşıyaka AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, EGE KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, CHP ilçe başkanları, il yöneticileri ve çok sayıda meclis üyesi katıldı.

“İZMİR’E ÖNEMLİ BİR HİZMET VERECEK”
Çeyrek asırlık müteahhitliğin yanında gıda sektörüne adım atmanın heyecanını yaşadığını ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “ Mavişehir’de kendimize ait işyerimiz vardı. Türkiye de bir çok il de şubesi olan Kolcuoğlu firmasından mülkiyete bana ait olan yerde ortak olacağımız bir restoran açma teklifi geldi. Kabul ettim. Mavişehir İzmir’in cazibe merkezlerinden biri haline geldi.Kolcuoğlu firmasının Türkiye’nin bir çok noktasında şubesi var. Alanında marka… İzmir’e önemli bir hizmet gerçekleştirecek” dedi.



“BARIŞÇIL KİŞİLİĞİMİN KARŞILIĞINI ALIYORUM”
AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın yanı sıra CHP dışında siyaset yapan bir çok ismin açılışa gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Engin, “ Barışçıl kişiliğimiz, siyaseti ülkemiz kentimiz adına yapmamız karşılığını bir çok kesimden ve farklı partilerden isimlerin böyle günlerde yanımızda olmasını sağlıyor. Davetimizi geri çevirmediler, bizi yalnız bırakmadılar. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası