Ege Postası
Geri

Bornova Ak Kadınlar yaşlıları unutmadı

AK Parti Bornova Kadın Kolları, 18-24 Mart Dünya Yaşlılara saygı Haftası Sebebiyle Bornova'daki Nevvar Salih İşgören Huzurevi'ni ziyaret etti. Üç ay önce göreve başlayan Huzurevi Müdürü Ali Fırat Çakır ile görüşen Ak Kadınlar Huzurevinin yaptığı çalışma ve etkinlikler hakkında bilgi aldıktan sonra, yaşlıları ziyaret ettiler.
Bornova Ak Kadınlar yaşlıları unutmadı
Haberler / Yerel Politika
22 Mart 2013 Cuma 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Huzurevi sakinlerinin yaşlılar haftasını kutlayan Ak Kadınlar, yaşlıların ellerini öperek karanfil dağıttılar. Huzurevi sakinlerinin her biriyle ayrı ayrı ilgilenip onları dinleyen AK Kadınlar ve Yaşlılar arasında zaman zaman duygusal dakikalar yaşandı. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Huzuervi sakinleri ‘’Sizler bizi bu gün mutlu ettiniz, Allah’ta sizleri hep mutlu eylesin. Bize gülen yüzünüzü Allah hep güldürsün diyerek hayır dualarını eksik etmediler. Yaşlıların bu sevgi dolu sözcüklerinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Ak Parti Bornova Kadın Kolları Başkanı Bircan Gökalp ‘’ Büyüklerin varlığı bağlı olduğu ailenin temel direği, temel dirliğidir. Çocuklarımıza, büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız. Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız.Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.’’ diye konuştu.

AK Parti olarak, siyasi hayata başladıkları günden bu yana yaşlılara özel bir ilgi gösterdiklerini kaydeden Gökalp, "Söz konusu yaklaşım, parti programımıza da yansımış ve yaşlılarımız için de özel programlar oluşturularak onlara terk edilmiş ve kimsesizlik duygusunun hissettirilmemesini sağlayacak bir sosyal devlet anlayışının kaçınılmaz olduğu vurgulanmıştır. Partimizin Sosyal İşler Başkanlığı'na bağlı oluşturulan ve Türkiye genelinde AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında var olan Yaşlılar Koordinasyon Merkezleri, 60 yaş üzeri vatandaşlarımız adına çalışmalarını yürüterek ülkemizde yaşlılığı sorun olmaktan çıkaracak projeler geliştirip çalışmalarına devam etmektedir." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası