Ege Postası
Geri

Dağ, Dokuz Eylül’de okuyan gençlerle buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Hafta sonunu Buca mahallelerini ve esnafı ziyaret ederek geçirdi. İlçenin sorunlarını Büyükşehir Yasası'nı, iktidarın icraatlarını, yaklaşan yerel seçimleri ve gençlerin sorunlarını dinledi, önemli mesajlar verdi.
Dağ, Dokuz Eylül’de okuyan gençlerle buluştu
Haberler / Yerel Politika
22 Mart 2013 Cuma 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Hafta sonunu Buca mahallelerini ve esnafı ziyaret ederek geçirdi. İlçenin sorunlarını Büyükşehir Yasası'nı, iktidarın icraatlarını, yaklaşan yerel seçimleri ve gençlerin sorunlarını dinledi, önemli mesajlar verdi. Yaklaşan yerel seçim öncesi AK Parti olarak her zamanki gibi yine halkla birlikte olmak, sorunlarını dinlemek için Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve tüm teşkilatımızla alanlardayız. Sadece seçim döneminde değil, her zaman vatandaşlarla birlikte olduklarını dile getiren Dağ, "Buca halkının gösterdiği ilgi bizleri fazlasıyla memnun etti” dedi.

Gençler Geleceğe Ümitle Bakabiliyor

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin bulunduğu bölgeyi gezen Dağ, gençlerle uzun uzun sohbet edip, tavla oynadı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduğunu söyleyen Hamza Dağ, “En keyif aldığım programlardan biri oldu, eski günleri yad etme imkanı buldum, çok mutlu oldum” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Gençler geleceğe ümitle bakıyor” dedi ve şunları söyledi; “Türkiye istatistik kurumunun yaptırdığı araştırmalar gösteriyor ki bugün gençler 2002’ye göre geleceğe daha umutla, daha heyecanla ve mutlu bir şekilde bakıyor. İş adamlarımız yatırımlarını daha güvenle yapıyor. Dünya ekonomik krizlerle boğuşurken, en önemlisi en çok ihracat yaptığımız Avrupa krizle boğuşurken, ülkemizde ekonomik yönden büyüme devam etti. Her geçen gün yeni istihdam alanları oluşturularak, hem istihdama yeni katılan gençlerin istihdamı sağlanıyor, hem de işsizlik ile mücadele de azalma sağlanıyor. Türkiye; ekonomisiyle, dış politikasıyla, demokratik yapısıyla, reformlarıyla bugün artık dünyada takdirle ve ilgiyle izlenen bir ülke haline gelmiştir. Yıldızı parlayan ülke konumuna yükseldik. Tabii biz bunu kendimize güvenerek, inanarak ve öz güvenle gerçekleştirdik" dedi.

Bugün dünyanın en büyük 16. Ekonomisi olduğumuzu belirten Dağ, AK Parti’nin 2023 vizyonunu, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefini gençlerle birlikte gerçekleştireceklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası